Hoşgeldiniz  

Erol Kaya ‘Sağlıkçıya Şiddete Hapis’

admin | 05 Ocak 2014 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Sağlık, Siyaset A- A+

Ak PArti Atasehir_Danisma Meclisi_Aday Tanitim 0Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi ve Aday Tanıtım Toplantısı’na katılan Erol Kaya Tam Gün Yasası’ndaki düzenleme ile sağlıkçıya şiddete hapis cezası getirdiklerini söyledi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Bütçe görüşmelerini tamamlayıp Meclisten geçirdiklerini ve Tam Gün Yasası’nı da Meclisten geçirdiklerini hatırlatan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Ataşehir Sorumlu Milletvekili Erol Kaya, iktidarda oldukları son on yılda giderek iyileşen bir bütçeleri olduğuna dikkat çekti. Erol Kaya, Tam Gün Yasası ile 16 saat gibi uzun nöbetleri olan doktorların nöbet sürelerini yarıya düşürdüklerini, kanun düzenlemesi ile sağılıkçılara şiddete hapis cezası getirdiklerini belirtti. 2014 bütçesinde en büyük payı eğitim, sonrada sağlık aldığını ve kendilerinden önce %85’i faize giden bütçenin şimdi % 15’inin faize gittiğini ifade etti.

Sosyal medyaya ve Gezi Parkı olaylarına da değinen Erol Kaya, ulusal ve uluslararası boyutta desteklere dikkat çekerek son olarakta 17 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nu; imar kanununa aykırılık, altın kaçakçılığı, rüşvet ve yolsuzluk iddialarının birleştirildiğini ve bu yapılanları  “Torba Operasyonu” olarak niteledi.   Her iki hareketin de hükümeti devirme operasyonu olduğunu iddia eden Erol Kaya, Başbakan Erdoğan’ın “Babamın oğlu olsa bile gözünün yaşına bakmam” sözlerini hatırlatıp; yargı sürecinin işletildiğini ifade etti.

Bütün bu olaylar sonunda 93 bin ile tarihi zirvesinde olan borsanın 47 binlere indiğini ifade eden Erol Kaya, “Allahtan korkun. Kimi soyuyorlar. Bizim emeklerimizi soyuyorlar. Halk Bankası’nın hisseleri % 13, Emlak Konut’un hisseleri ise %12.45 düştü. Kaybeden bu millettir” diye seslendi.

“Bize düşen, kapıdan giren herkesin geçmişini unutmaktır” diyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, partililere; “Hangi siyasi partiden gelirse gelsin; ister CHP’den gelsin, ister MHP’den, Sosyal demokrat, muhafazakar beni ilgilendirmiyor. Kapımızdan giren herkes Ak Partilidir. Biz herkese ülkenin geleceği için Ak Partiyi anlatmak zorundayız” diye konuştu.

Belediye Başkan aday adaylarına yönelik “aday ilanının yapıldığı günün ertesi sabahı saat Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayına projeleri ile gelerek saat 10:00’da yapılacak basın toplantısında Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayının arkasında durmalarını istedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.