Hoşgeldiniz  

110’luk Dedeye Ziyaret

admin | 18 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

dede_ziyaret İstanbul’da yaşayan 1330 doğumlu 110 yaşındaki Sinoplu Mustafa Kürekçi’yi Pendik Taşlıbayır’daki evinde ziyaret gerçekleştirildi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Sinop, Saraydüzü ilçesinin Göynükören köyünden 110 yaşındaki Mustafa Kürekçi’yi Pendik Taşlıbayır’daki evinde; Vizyontütk Televizyonu Yöremiz Töremiz programı yapımcısı Zeynel Parmaksız ve ekibinin eşliğinde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Tüm Sinop Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (TÜSİDEF) ve Siyad Onursal Başkanı İsmail Kabakçı ve Çankırı Dernekleri Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekleri Birliği Başkanı Erol Tepebaşı tarafından ziyaret edildi.

Bir süre sohbet edilen Pendik Taşlıbayır’da yaşayan 1330 doğumlu 110 yaşındaki Sinoplu Mustafa Kürekçi’nin birkaç küçük şikayeti dışında oldukça sağlıklı olması ziyaretçiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

110 yaşındaki Sinoplu Mustafa Kürekçi’nin küçük şikayetleri ile ilgili muayene ve tedavilerinin İsmail Kabakçı tarafından yapılacağının sözü üzerine Kürekçi ve yakınları tarafından teşekkür edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.