Hoşgeldiniz  

TBMM 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlanıyor

admin | 23 Nisan 2020 | Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile egemenliğin millete verilişi olan TBMM’nin 100. açılış yıl dönümü koronavirüs (Kovid 19) salgını kapsamında tedbirlerle kutlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

DSÖ tarafından ilan edilen Pandemi kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile egemenliğin millete verilişi olan TBMM’nin 100. açılış yıl dönümü kutlanıyor.

MECLİSTEKİ (TBMM) ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

TBMM’nin açılışının 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un katılımıyla Meclisteki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP ANITKABİR’DE

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un Atatürk Anıtı’na kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelenk bırakması ile başlayan törenin ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki protokol üyeleri Anıtkabir’i de ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. TBMM’nin açılışının 100. yıl dönümü 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı’nda TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve protokol üyeleri Anıtkabir’de saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’TAN ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mozoleye çelenk bıraktı.

Bakan Selçuk ve beraberindekiler, kırmızı-beyaz karanfillerden oluşan çelengin arkasında Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi.

Bakan Selçuk’un, çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

İLK TBMM BİNASINDA 100. YIL TÖRENİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve protokol üyeleri TBMM’nin açılışının 100. yıl dönümü 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlk TBMM Binasında düzenlenecek tören katılacak.

TBMMM GENEL KURULU 100. YILINDA TOPLANIYOR

TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) açılışının 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu gün özel gündemle toplanacağı TBMMM Genel Kurulu ile egemenliğin meclis aracılığıyla millete verilişinin 100. yıl dönümünü kutlayacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.