Hoşgeldiniz  

Kurşunlu Bal Festivali’nde Ankaralı Namık’la Eğlenecek

admin | 03 Ekim 2014 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

kursunlu_bal_festivaliBu yıl 7.si düzenlenecek olan Kurşunlu Bal Festivali, Kurban Bayramı’nın 3.günü olan 06 Ekim 2014 Pazartesi günü kutlanıyor. Ankaralı Namık Kurşunlu Bal Festivali’nde.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ramazan Bayramının 3. günü olarak belirlenen, ancak Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Kurşunlu Bal Festivali 06 Ekim 2014 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor.

Kendine özgü tadı ve aroması olan bölgenin baları arasında Kurşunlu’nun balı, yöresel ürünleri ile kültürel zenginliklerinin tanıtımını amaçlayan Kurşunlu Bal Festivali bu yıl 7, kez düzenleniyor. Çeşitli etkinliklerin yanı sıra önemli sanatçıların konserlerinin de yer aldığı Kurşunlu Bal Festivali bölgede ilgi ile izleniyor.

Çankırı’nin Kurşunlu ilçesinde 7.düzenlenen Kurşunlu Bal Festivali’nin bu yılki konuğu, vereceği konserle Kurşunlululara eğlenceli bir festival geçirtecek olan Ankaralı Namık.

Ankaralı Namık bayramın 3. günü 7.düzenlenen Kurşunlu Bal Festivali kapsamında Saat 19:00’da Kurşunlu şehir stadında vereceği konserde sahne alacak.

Ramazan Bayramı’nın 3. günü olarak belirlenen fakat Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle ertelenen ve Kurban Bayramı’nın 3.günü yapılması kararlaştırılan Kurşunlu Bal Festivali programı hakkında açıklama yapan Kurşunlu Belediye Başkanı Dr. Şakir KAYMAK; “Adını İlçemizde üretilen, içinde binbir çeşit çiçek özü barındıran, şifa kaynağı balımızdan alan festivalimize tüm halkımızı davet ediyor ve bu güzel günde tüm Kurşunlu sevdalılarını aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Kurşunlu Bal Festivali’nin Programı;

06 Ekim Pazartesi:

Saat 11:00 Atatürk Anıtına Çelenk Koyma

Saat 11:30 Yerel ürünler Standının Gezilmesi

Saat 12:00 Çocuk Eğlence Programı (Pazar Yeri)

Saat 16:00 Çocuk Animasyonları (Çarşı İçi)

Saat 18:00 Yörsel Halk Oyunları

Saat 18:30 Bal Teşvik Yarışması ödül töreni

Saat 19:00 Ankaralı Namık Konseri

kursunlu_bal_festivali_6

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.