Hoşgeldiniz  

Ataşehir Koronavirüs Salgınıyla Mücadelede Tek Yürek

admin | 25 Mart 2020 | Ataşehir, Genel, Manşet A- A+

Ataşehir Kent Konseyi Atasehir’de yasayan 65 yaş ve üstü ile engelli ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen Ataşehirlilere belirlenen ihtiyaçları ileterek desteklerini iletiyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kent Konseyi sokağa çıkma kısıtlanması bulunan sosyal izalosyonlu vatandaşlardan ihtiyaç sahibi olanlar için destek çalışması başlattı.

Ataşehir Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada; “Atasehir’de yasayan 65 yaş ve üstü ile engelli,  gerçekten yardıma ihtiyacı olan hemşerilerimiz lütfen bize ulaşın.  Ayrıca yardım etmek isteyen hemşerilerimiz bizimle iletişime geçerek, Erdal Eren Kültür Merkezi’ne yardımlarınızı bırakabilirsiniz.” İfadelerine yer verildi.

Ataşehir Kent Konseyi tarafından ilk olarak belirlenen İçme Suyu, kuru gıda, Süt, yağ, peynir, zweytin gibi her türlü ambalajlı gıda desteğinde bulunmak isteyen yardımseverler Erdal Eren Kültür Merkezi’ndeki kent konseyi ile iletişime geçebilirler.

Ayrıca salgınla mücadelede önemli yeri olan hijyen maddeleri deterja, kolonya, desenfekttan, maske,  eldiven, çamaşır suyu ve benzer ürünler de ihtiyaç duyulan maddelere arasında yer alıyor.
Çocuk bezi ve yetişkin bezi de ihtiyaç duyulanlar sarf malzemeleri arasında.

Öte yandan soka sınırlaması olan, insanlarımızın sokağa çıkmadığı günlerde sokakta yalnız kalan dostlarımız sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmeleri için de kedi ve köpek mamasına da ihtiyaç duyuluyor.

Ataşehir Kent Konseyi duyarlı ve yardım sever vatandaşların ihtiyaç duyulan bu ürünler ve sarf malzemelerinden tedarik edebileceklerin desteklerini bekliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.