Hoşgeldiniz  

23 Nisan Bayramı’mızın 100’üncü Yılı Coşkuyla Kutlayalım!

admin | 15 Nisan 2020 | Eğitim, Genel, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İBB, Koronavirüs (Kovid 19) salgını nedeni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100’üncü Yılını çocuklarla birlikte evlerden coşkuyla kutlayacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB,  çocuklar tarafından yapılan 23 Nisan’ı anlatan resimlerden en çok beğenilen 400 resmin sahibine powerbank, tişört, şapka, top ve benzer hediyeleri veriyor.

https://www.facebook.com/imamogluekrem/videos/851779735340858/

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küresel pandemi ilan edilen Koronavirüs (Kovid 19) salgını nedeni ile tören düzenlenemeyecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100’üncü Yılının hep birlikte evlerden coşkuyla kutlanmasını istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda “Sevgili çocuklar, Bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100’üncü Yılı. Rengarenk hayallerinizi bizimle paylaşın, evlerimizde olsak bile bayramımızı gelin hep birlikte, coşkuyla kutlayalım!” ifadesi yer aldı.

EN ÇOK BEĞENİLEN 23 NİSAN KONULU 400 RESİM YARIŞMASI BAŞURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile ilgili şu ayrıntılara yer verildi:

“Bu yıl 23 Nisan’ı evlerimizde geçiriyoruz; ama bu tabii ki bayramımızı coşkuyla kutlamak için bir engel değil. Yarışmamıza katılmak istersen sen de hayallerindeki 23 Nisan’ı anlatan resmini yap ve bu sayfadaki formu doldurarak bizlerle paylaş. Galeriyi ziyaret edip diğer katılımcıların resimlerini de beğenmeyi unutma.

En çok beğenilen 400 resmin sahibine birer powerbank, tişört, şapka, top ve İBB tarafından hazırlanan özel Muhammer Sun  ‘Nesiller Nesile Çocuk Şarkıları’ albümünden oluşacak setler hediye edeceğiz. Dahası, otobüslerimizden birini bu resimlerden oluşturacağımız rengarenk kolaj ile süsleyip, seçilen resimleri İstanbul’un sokaklarına taşıyacağız.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.