Hoşgeldiniz  

‘TÜKETİCİYİ KORUMA HAFTASI’NDA SATRANÇ TURNUVASI

admin | 22 Mart 2017 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Spor A- A+

atasehir_belediyesi_Tukhoder_satranc_turnuvasi_ (0)TÜKODER (Tüketiciyi Koruma Derneği), İstanbul Satranç Federasyonu ve Ataşehir Belediyesi işbirliğiyle “Tüketiciyi Koruma Haftası” kapsamında satranç turnuvası düzenledi.

Recep Kenan/itvhaer.com

Evrensel olarak 18-19 Mart tarihleri arasında kutlanan Tüketiciyi Koruma Haftası” kapsamında Ataşehir Belediyesi, İstanbul Satranç Federasyonu ve Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Ataşehir Şubesi ortaklığıyla satranç turnuvası düzenlendi.

Turnuva, tüketici sorunlarına dikkat çekmek, tüketicilerin bilinçlenmesi maksadıyla gündem oluşturmak ve satranç sporunun yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda Yıldızlar ve Küçükler kategorilerinde düzenlenen 180 başvurunun olduğu, 150 çocuğun katılım gösterdiği turnuva, 18-19 Mart tarihleri arasında iki gün sürdü.

Dereceye girenlere satranç sporcularına Ataşehir Belediyesi adına Erhan Karaaslan ve TÜKODER Ataşehir Şubesi adına Özden Oktay madalya ve kupalarını verdiler. Turnuvada dereceye giren tüm sporculara satranç kültürüne katkı sağlamak için madalya ve satranç takımları hediye edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.