Hoşgeldiniz  

‘Hayallerimizi Paylaşıyoruz´ Teknoloji Tasarım Sergisi Açıldı

admin | 09 Mayıs 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Teknoloji A- A+

teknoloji sergisiİlki geçtiğimiz yıl düzenlenen 2. geleneksel ´Hayallerimizi Paylaşıyoruz´ Teknoloji Tasarım Sergisi Ataşehir Novada Avm. Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda açıldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Novada Avm’de 7-9 Mayıs tarihleri arasında Novada Avm´de sergilenen 2. geleneksel  ´Hayallerimizi Paylaşıyoruz´ Teknoloji Tasarım Sergisi’nin açılışına Ataşehir Kaymakamı Turgut ÇELENKOĞLU, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil ASILSOY, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zeynel Abidin POLAT, il Şb Müdürü İlhami ORAL, Ataşehir Belediye başkan yardımcıları Sadık KAYHAN, İlhami YILMAZ, Bazı ilçe milli eğitim müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İ.Zeki ER ve Ataşehir’deki okul müdürleri katıldı.

Ataşehir’de, okullardaki yetenekli öğrenciler teknolojik gelişmeler ışığında dönem içerisinde yeni buluşlar yapmaya teşvik edilerek geliştirdikleri projeleri ile yeteneklerini sergilediler.

İlkini geçen yıl H.Atamavcı İlköğretim Okulunda sergiledikleri, Ataşehir Teknoloji ve Tasarım Sergisi’nin ikincisi bu yıl Novada Alışveriş Merkezi Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. 2. geleneksel ´Hayallerimizi Paylaşıyoruz´ Teknoloji Tasarım Sergisi eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin, Tasarım ve Teknoloji derslerinde; Düzen, Kurgu ve Yapım Kuşağı’nda hayal edip tasarladıkları çalışmalar sergileniyor.

teknoloji sergisi_2

Teknoloji ve Tasarım derslerinde yıl boyunca sorgulanan, düşünen, hayaller kuran, bu hayallerin farkında olup peşinde koşan öğrenciler, dün hayal olarak düşünüp bugün gerçekleştirdikleri projeleri sergiliyorlar.

teknoloji sergisi_1

Ataşehir İlçe Milli eğitim Şube Müdürü İ.Zeki Er öncülüğünde, Okul Müdürü Metin Yahşi koordinatörlüğünde, Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri Yavuz Yılan, Zehra Solak, Varol Varlık ve Hatice Üstün’den oluşan komisyon tarafından, Ataşehir’deki Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerinin desteği ve Ataşehir Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleşen sergide; mucit olma potansiyeli olduğunu gösteren, Ataşehir’deki 6, 7 ve 8 sınıf öğrencileri, tasarlayıp projelendirdikleri hayallerini sergiliyor.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.