Hoşgeldiniz  

Vali Ali Yerlikaya: ‘Ramazan Pidesi Fiyatlarında Zam Yok’

admin | 22 Nisan 2020 | Ekonomi, Genel, Manşet A- A+

Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Fırıncılar Odası Başkanları ile toplantı yapan Vali Ali Yerlikaya, ramazan pidesi fiyatlarında zam olmayacağını açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Fırıncılar Odası Başkanları ile pide fiyatları ile ilgili toplantı yaptı. Toplantı sonrası oda başkanları ile birlikte alınan kararları açıklayan Vali Ali Yerlikaya, “Pide fiyatlarında zam yok, fiyat ve gramajlar değişmeyecek” dedi. Vatandaşların pide alırken sosyal mesafeye dikkat etmeleri uyarısında bulundu.

İstanbul Valiliğinde gerçekleşen toplantıya, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, İstanbul İl Ticaret Müdürü İsmail Menteşe ve İstanbul İl Tarım Müdürü Ahmet Yavuz Karaca katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Vali Ali Yerlikaya, pide fiyatlarında zam olmayacağını açıkladı. Fiyat ve gramajların değişmeyeceğini belirterek oda başkanları ve fırıncılara teşekkür etti.

Vali Yerlikaya açıklamada şunları kaydetti:

“Kıymetli İstanbullular, hepinizi sevgiyle selamlıyoruz. Bu sabah, İstanbul Ticaret Odamız, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız, Fırıncılar Odamız, İl Ticaret ve İl Tarım Müdürümüzle beraber toplantı yaptık. Ramazan pidelerimizin niteliği, türü, gramajı ve fiyatlarının aynı kalması yani herhangi bir zam yapılmamasıyla ilgili karar verildi. Bunu sizlerle paylaşmak istedik. Oda başkanlarımıza, bütün fırıncılarımıza ramazan pidesiyle ilgili almış oldukları bu karardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İyi günler diliyorum.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.