Hoşgeldiniz  

Turgut Çelenkoğlu ‘Kaymakamlığı Herkese Açık Tutmaya Çalıştık’

admin | 02 Ağustos 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Röportajlar A- A+

kaymakamAtaşehir’de süresi dolduğu için Çayırova’ya atanan Ataşehir’in ilk ve kurucu Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, temsilcimiz Recep Kenan’a Ataşehir’i değerlendirdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir’in ilk ve kurucu Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir’de 5 yıllık görev süresi dolduğu için Çayırova’ya atandı.

Yaz dönemi kaymakam atamaları kapsamında Çayırova Kaymakamlığı’na ataması yapılan Turgut Çelenkoğlu önümüzdeki günlerde Ataşehirde’ki görevine veda edip, bayram sonrası Çayırova’da göreve başlaması bekleniyor.

Ataşehir’in ilk ve kurucu Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarına verdiği iftar yemeğinde  Recep Kenan’a Çayırova’ya tayin ve Ataşehir’deki görev süresi ve Ataşehir ile ilgili özel açıklamalar yaptı.

Çayırova’ya Atanan Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’nun açıklamaları:

Görev süremiz süresince Ataşehir’e hizmet etmeye çalıştık. Tabii bir ilçe kuruluşu zor bir hadisedir. Ama biz büyük bir sıkıntı çekmedik. Halkımız, bütün kuruluşlar ve sizinde içinde bulunduğunuz basın mensupları bize yardımcı oldular.

İlçe şu anda rayına oturdu. Bundan sonra ümit ediyorum; Ataşehir gelişmesini hızla devam ettirecektir. İlçe kurulduktan 9 ay sonra belediye seçimleri yapıldı. Kuruluşunu tamamlayan Belediyemiz de hizmetine başladı.

Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var, yaklaşık 8 ay sonra. Vatandaşın teveccühü, tercihi kimden yana ise seçimde o başarılı olacak. Ataşehir halkına hizmet etmeye devam edecek. Mühim olan belediye ve diğer kurumlar arasında işbirliği. Ataşehir’in yönetiminde ortak hareket etmek önemli. Herkesin görevi belli; Ataşehir’in, bu ilçenin geleceğinin iyi olması için çalışmak, çaba sarf etmek. Biz de elimizden geldiği kadar bunu yapmaya çalıştık. Vatandaşlar arasında ayrım yapmadık. Herkese kucağımızı açmaya çalıştık. Milletin, Vatandaşın devlet kapısı olarak gördüğü Kaymakamlığı, herkese açık tutmaya çalıştık. Şüphesiz bizim de eksiğimiz, noksanımız olmuştur. Onu da vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz.

Ataşehir’in büyük bir nüfus yoğunluğu var. Bu nüfus yoğunluğu giderekte artacağa benziyor. Çünkü Ataşehir cazibe merkezi haline geldi. İnşallah İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve yerel belediye ortak hareket ederek ilçenin yoğunlaşan nüfusunu; insanların daha huzurlu yaşamasını sağlayacak şekilde organize ederler. Gelecekte Ataşehir’de trafik açısından biraz sıkışıklık yaşanacak gibi görünüyor. En azından birkaç sene sonra böyle olacak. Birkaç sene sonra trafikte yaşanacak bu sıkıntılar. İnşallah “Ataşehir’in geleceği bundan sonra daha iyi olur.”diyorum. Size de teşekkür ediyorum.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.