Hoşgeldiniz  

Taner Öner, ‘Şampiyon Olacak Genç Bir Kadro Kurduk’

admin | 28 Eylül 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Özel Haber, Röportajlar, Spor, Üst Manşet A- A+

Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin talimatıyla şampiyon olacak takım kurduklarını kaydeden Ataşehir Belediyespor’un hocası Taner Öner, ligi heyecanla beklediğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçen yıl genç bir kadro kurarak ligi 3’üncü sırada tamamlayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol takımının Teknik Sorumlusu Taner Öner; “ Kadromuzu muhafaza ederek bizi beş yıl şampiyonluğa götürecek bir kadro kurduk” dedi.

Yenisahra Stadında yaptıkları hazırlık çalışmalarını izlediğimiz Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol takımının hedefini ve transferlerle ilgili görüşlerini Teknik Sorumlu Taner Öner www.itvhaber.com okurlarına aktardı.

KADINA ŞİDDETE HAYIRI ANLATAN PANKARTLARLA MAÇLARA ÇIKACAĞIZ

Kartal Adliyesi’nde Kadın Futbolcu olma özlemini çeken kadın personelle birlikte bir proje hayata geçirmek için çalıştıklarını kaydeden Taner Öner, Emine Bulut’u, Kadına şiddete hayırı anlatan pankartlarla maçlara çıkacaklarını söyledi.

ATAŞEHİR BELEDİYE Spor Kadın Futbol Takımı sezon hazırlık çalışması. Ataşehir Belediye Spor Taner Öner

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 25. September 2019

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımının Teknik Sorumlusu Taner Öner yaptıkları transferler sonucunda takımının son durumunu Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com ‘a değerlendiren Ataşehir Kadın Futbol takımı teknik sorumlusu Taner Öner yaptığı açıklamada “İlk kez keyifle, heyecanla ligi bekliyorum.” Diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ VERDİĞİ DESTEKLE ÖNÜMÜZÜ AÇTI

Sezonda sahada yer alacak 11 kişilik bir kadronun kafasında netleştiğini söyleyen Taner Öner, “Gelecek yabancılarla bu daha da netleşecek. Kulübemin sağlam olmasını istiyorum. Abdullah Der başkanım bu konuda çok destek veriyor. Belediye Başkanımız verdiği destekle önümüzü açtı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah kurumumuzun adını öne çıkararak onları mahcup etmeyeceğim.” Dedi.

“ŞAMPİYON OLACAK GENÇ BİR KADRO KURDUK”

Antrenmanlarımıza başlayalı yaklaşık bir ay olduğunu kaydeden Ataşehir Belediye >Spor Kadın Futbol Takımı Hocası Taner Öner, şampiyon olacak takım kurduklarının altını çizerek; “Geçen sene rölantiye aldığımız takımı Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin talimatıyla şampiyon olacak bir takım ve bundan sonrada beş yıl bizi şampiyonluğa götürecek genç bir kadro kurduk.” Dedi.

AFYONKARAHİSAR’DA 10 GÜN SÜRECEK BİR KAMP OLACAK

Taner Öner, hazırlık dönemi Afyonkarahisar’da 10 günlük kamp planladıklarını kaydederek; “Şimdiye kadar edindiğim tecrübelerle U-19 Milli Takımında yer alan genç çocuklardan 4-5 yıl belki daha fazla yıl bizimle kalacak, onlara ablalık yapacak 2 veya 3 kişi bizim için her alanda kaliteli olan oyuncular bulundurup, çok kaliteli yabancılar ile yolumuza devam etmeyi düşündük. Bu düşüncemiz doğrultusunda bir aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  20 Ekim tarihinde maçlarımız başlayacak. 1 Ekim itibariyle kuralar çekilecek. Kura çekilmesinden sonra programımızı daha da netleştirip 10 Ekim de Afyonkarahisar’da 10 gün sürecek bir kamp çalışmamız olacak. Çekeceğimiz kuraya göre kamptan direk maça gitmeyi düşünüyoruz.” Diye konuştu.

“ÖNEMLİ OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK”

Öner, transfer çalışmaları ile ilgili, “Transfer olarak U-19 Milli Takımın gol kraliçesi olan Melike Öztürk’ü Aydın İncirliova’dan kadromuza kattık.  Kemerburgaz takımından Rümeyse’yi aynı şekilde iki sene takip sonucu alamadığımız ve sonunda takıma aldığımız önemli bir oyuncu.  Daha sonra tecrübesinden dolayı listemize yazdığımız Hakkâri Spor Takımının kaptanı Emine Demir’in transferini de gerçekleştirdik. Geçen sene ablalık yapan Milli takım kalecimiz var. Stoperimiz Nagihan kaptanımız takımdaki yerlerini koruyor.  Geçen sene ikinci devrede aldığımız Eda Karataş ve İlayda da kadromuzda.” Bilgilerini paylaştı.

YABANCILAR ARASINDAN BEĞENDİĞİMİZ İKİ OYUNCUYU ALACAĞIZ

Ataşehir Belediyespor Koordinatörü Kadın Futbol Takımı hocası Taner Öner sezon hazırtlıkları ile ilgili açıklamalarında şu ayrıntılara yer verdi:

“Yabancı transferlerden, Rusya dan Nasya bir aydır bizimle ve uyumda sağladı.  Nijerya dan bir oyuncu şu an deneme aşamasında.  Geçen sene gol kraliçesi Maria aynı takımda top koşturduğu orta saha arkadaşını getirdi oda deneme aşamasında. Sergilediği oyundan memnunum. Önümüzdeki hafta Nijerya’dan iki oyuncu daha denenmek için burada olacaklar.  Gelenlerden bir tanesi Kamerun Milli Takımında Dünya Kupasında oynayan bir oyuncu.  Onun işlemlerini bitirdik gelip takıma katılacak. Diğer yabancılar arasından beğendiğimiz iki oyuncuyu takıma alacağız.”

“4 YILDIR İLK KEZ KEYİFLE, HEYECANLA LİGİ BEKLİYORUM”

“Kadromuzu bu şekilde oluşturmaya çalışıyoruz. 4 yıldır buradayım. İlk kez keyifle, heyecanla ligi bekliyorum. İnanın şampiyon olduğumuz zaman bile bu heyecanı yaşamadım. Huzurlu keyifli bir takımımız var. Farklı, dinamik, koşan, topa basan, hırslı, genç tüm özellikleri taşıyan benim istediğim bir takım olacak diye düşünüyorum. Onun için bir çaba içindeyiz.”

“KADINA ŞİDDETE KARŞI BİR FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ”

“Kartal Adliyesi’nde Kadın Futbolcu olma özlemini çeken kadın personelle birlikte bir proje kapsamında maç yaptık.  1 Kasım da bizimle beraber bir hazırlık maçı yapacaklar. Emine Bulut’u, Kadına şiddete hayırı, kadınların toplumdaki yerinin ne kadar önemli olduğunu anlatan pankartlarla maça çıkıp, ünlü sporcular, sanatçılar ve başkanlarımızı da davet edip güzel bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz. Bu yıl kadına şiddeti kınamak adına hem sosyal medyayı kullanarak hem de her maçımıza pankartla çıkarak gündemde kalmasını ve daha çok medyanın dikkatini çekmek istiyoruz.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.