Hoşgeldiniz  

Spor Toto Gelişim Ligleri, Kadın Ligleri ve Kurslar Ertelendi

admin | 13 Mart 2020 | Genel, Gündem, Manşet, Spor, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Futbol Federasyonu yönetimi Yeni Koronavirüse (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Spor Toto Gelişim Ligleri, Kadın Ligleri ve antrenör kursları ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 12.03.2020 tarihinde yapılan Koronavirüse (Kovid-19) karşı alınacak tedbirler çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve liselerle ilgili alınan tatil kararı doğrultusunda Spor Toto Gelişim Ligleri ertelendi.

KADIN FUTBOL LİGLERİNDE KORONAVİRÜS ERTELEMESİ

Öte yandan Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Kadın Futbol Ligleri ve antrenör lisans kursları da ileri bir tarihe bırakıldı.

SPOR TOTO GELİŞİM LİGLERİ ERTELENDİ

Spor Toto Gelişim Ligleri (Elit ve Bölgesel) ile Kadın Ligleri müsabakalarının oynanacağı tarihler ile antrenör lisans kurslarının yeniden başlayacağı tarihler gelişmeler çerçevesinde kamuoyuna duyurulacak.

U17 VE U19 ERKEKLER VE KADINLAR ELİT TUR ERTELENDİ

Ayrıca UEFA, 14 Mart – 14 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak U17 ve U19 erkekler ve kadınlar Elit Tur karşılaşmalarını erteledi.

ERTELENEN ELİT TUR YENİ TAKVİMİNİ UEFA AÇIKLAYACAK TFF bir başka açıklamasında, “U17 ve U19 Avrupa Şampiyonları için eleme niteliği taşıyan Elit Tur organizasyonlarıyla ilgili yeni takvim UEFA tarafından daha sonra açıklanacak.” İfadelerini kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.