Hoşgeldiniz  

Son Günlerde Google’da Arananlar Arasında Koronavirüs Yer Aldı

admin | 20 Nisan 2020 | Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

Google’de son günlerde en çok arananlar arsında Tüm dünyayı etkisi altına alan “Koronavirüs” ve “Koronavirüs Türkiye” yer alırken dünya genelinde “Dünya Kupası” ilk sırada yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son günlerde Google arama motorunda en çok arananlar arasında ilk sıralarda Koronavirüs, Salda Gölü, Maske başvuru, Başakşehir Şehir Hastanesi, Ebru Şallı, Dornaz Alfa, Maske Başvuru Linki ve Ercüment Ovalı yer aldı.

DÜNYADA TREND OLAN ARAMALAR

“Koronavirüs” ile ilgili arama yapan ülkeler arasında Nepal, Katar, Gana, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ilk sıralarda yer aldı.

ÜLKEMİZDE TREND ARAMALAR

Malatya, Diyarbakır, Kayseri, Ağrı ve Şanlıurfa “Koronavirüs” ile ilgili arama yapan iller arasında ilk sıralarda yer aldı.

Son günlerde aramalar arasında ilk sıralarda yer alanlar: “Salda Gölü, Maske başvuru, Başakşehir Şehir Hastanesi, Gökhan Alkan, Selçuk Bayraktar, Açık Kapı yardım başvuru, Aynur Aydın, BTK, Petrol fiyatları, Yavuz Kalaycı, Döviz, Dolar, The Last Dance, J.D. Salingeri, Ventilatör, Sorviver Aşkım, Pelin Otu, Mehmet Görmez, Çukur, Yavuz Kalaycı, EDA, Kısa Çalışma, EPtt, Maske, Sokağa Çıkma Yasağı, Alaettin Çakıcı, 1000 Lira Yardım Başvurusu, 23 Nisan, Hayat Eve Sığar, Mersedes Kadir, Türkiye Haritası, Kerem Tunçeri,  Ebru Şallı, AÖF, Pik Nedir, Okullar Ne zaman Açılır, Dornaz Alfa, Maske Başvuru Linki ve Ercüment Ovalı”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.