Hoşgeldiniz  

Shane Larkin Vakfı ve Kansersiz Yaşam Derneği’nden Anlamlı Ziyaret!

admin | 09 Ocak 2024 | Genel, Manşet, Sağlık, Spor A- A+

THY EuroLeague’de Anadolu Efes forması giyen ünlü ABD’li basketbolcu Shane Larkin, Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte hastanede yatan kanser hastası çocukları ziyaret etti.

Türkiye’de olmaktan duyduğu mutluluğu her fırsatta dile getiren ünlü basketbolcu Shane Larkin, Aralık 2022’de Türkiye’de kurmuş olduğu Shane Larkin Vakfı bünyesinde yardım çalışmaları yürütmeye başladı.

Shane Larkin Vakfı ve Kansersiz Yaşam Derneği iş birliği ile, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan kanser hastası çocuklara yeni yıla daha mutlu ve umutlu girebilmeleri amacıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyareti esnasında çocuklara oyuncak ve forma hediye eden Larkin, çocuklar ve aileleri ile birebir ilgilenerek, formalarını imzaladı. Ziyaret ile duyduğu mutluluğu dile getiren Larkin; “Vakfımız ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde çocukların yanında olduğum için çok huzurlu hissediyorum. Dünyadaki her çocuğun eşit imkanlara sahip olabilmesini diliyor ve bunun için elimden geleni yapıyorum. Bizlere bu yolda katkı sağlayan Kansersiz Yaşam Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. İyi insanlar iyi ki varlar. Yeni yılın sağlık, mutluluk ve umut getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İtvhaber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.