Hoşgeldiniz  

Şehit ve gazi yakınlarını Sultangazi’de iftarda buluşturdular

admin | 06 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediyesi’nin şehit ve gazi yakınları için vermiş olduğu iftara katıldı.

Vali Mutlu’nun yanı sıra Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da katıldığı program, Mimar Sinan Kent Ormanı’nda gerçekleşti.

İftar öncesinde misafirlerin masalarını tek tek gezerek selamlaşan Vali Mutlu, iftarın ardından bir konuşma yaptı ve iftar programını düzenleyen Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür ederek, şehit ve gazi yakınlarının Ramazan aylarının mübarek olması temennilerinde bulundu.

Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm İslam Âlemi’ne kardeşlik dostluk ve birlik getirmesini dileyen Vali Mutlu iftar programına katılanlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak sözlerini sonlandırdı.

Programın ardından piknik havasında iftarlarını yapan vatandaşların yanına giden Vali Mutlu büyük ilgiyle karşılandı.

İftarını yapmakta olan bir aile tarafından Vali Mutlu`ya semaver çayı ve ekmek kadayıfı ikram edildi.

Vatandaşlarla vedalaşıp fotoğraf çektirdikten sonra Sultangazi Belediyesi’nin kurduğu Otağ Çadırı’na geçen Vali Mutlu bir süre buradaki vatandaşlarla sohbet eşliğinde çay içtikten sonra gecenin ilerleyen saatlerinde ilçe programına son verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.