Hoşgeldiniz  

Şampiyonluğu Garantileyen Ataşehir’de  Hedef Avrupa Başarısı

admin | 26 Mart 2018 | Ataşehir Belediyesi, Manşet, Spor A- A+

Bitime 2 maç kala Türkiye 1.Kadınlar Futbol Ligi şampiyonluğu garantileyen Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ülkemizi temsil edeceği Avrupa Şampiyonasında başarıyı hedefliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ligin 16. haftasında Samsun ekibi İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor karşısında 9-0’lık skorla galip gelen Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı 1.Kadınlar Futbol Ligi şampiyonluğu garantiledi.

FOTOLAR GELİYOR

“Afrin’e selam olsun, Şehitlerimize rahmet diliyoruz” pankartıyla çıkan Ataşehir Belediyespor’a , Samsun ekibi İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor oyuncularından da destek geldi. İki takım oyuncuları “Afrin’e selam olsun, Şehitlerimize rahmet diliyoruz” pankartıyla pankartı ile birlikte Afrin mesajını iletti.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı 15. dakikada Ebru ve 45. dakikada Tanya’nın attığı gollerle 2-0’lık Ataşehir Belediyespor’un galibiyetiyle sona erdi. Maçın ikinci yarısında farkı açan Ataşehir Belediyespor’un golleri; 55 ve 65. dakikalarda Akaba, 74 dakikada Arzu, 80. 84. ve 90. dakikalarda Tanya ve uzatmalarda penaltıdan Çiğdem’in ayağından geldi. Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, oyuncuları tarafından kaydedilen gollerle İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor karşısında 9-0’lık skorla tamamladı.

Ligdeki en yakın rakibi Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’na 7 puan fark atan Ataşehir Belediyespor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantilerken, ligdeki mücadelesini 15 galibiyet ve bir beraberlikle tamamladı.

Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol 1.Ligi Şampiyonu http://www.itvhaber.com/atasehir-belediyespor-kadin-futbol-1-ligi-sampiyonu.html#.WraV-Pu2QTw.twitter Abdullah Der

Recep Kenan paylaştı: 24 Mart 2018 Cumartesi

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve kulüp yöneticileri ile birlikte Ataşehir Belediye Spor Kurucu Başkanı Sadık Kayhan’ın da izlediği,  takıma destek verdiği karşılaşma az da olsa taraftar desteği ile oynandı.

 

HEDEFİMİZ AVRUPA’DA ŞAMPİYON OLMAK

Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluklarını ilan ettiklerini kaydeden Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, Türkiye’deki başarılarına Avrupa şampiyonasındaki başarı ile taçlandırmak istediklerinin altını çizerek; “Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu başarıdan dolayı kulübümüzün yöneticilerini, teknik sorumlularını ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç bir iki takviye oyuncu ile Avrupa’da mücadelemize devam edeceğiz. Hedefimiz Avrupa’da şampiyon olmak, inşallah o günleri göreceğiz” dedi. 

AMAÇ KADIN FUTBOLUNA KATKI SAĞLAYABİLMEK

Gelecek 5 yılın ekibini oluşturmak istediklerini ifade eden Teknik Sorumlu Taner Öner, bu yılki emeklerinin karşılığını lig şampiyonluğu ile aldıklarını vurgulayarak; “Kurum olarak, yönetim olarak ciddi projeler yaparak bu işe başladık. Bu proje önümüzdeki beş yılın projesi. Bu yıl projemizin ilk yılı. Bundan sonra projelerimizin devamını sağlayacağız.  Avrupa’da başarılı olursak başarılı olduğumuzu sayacağız kendimizi.  Burada emeğimizin karşılığını şampiyonlukla aldık. Aslında önemlisi bayrağımızı yurt dışında bir yerlere taşıyabilmek ve Kadın Futboluna katkı sağlayabilmektir” diye konuştu.

Ataşehir Belediye Spor İlk 11’i:
Cansel (98), Nino(71), Ece(10), Akaba(18), Ebru(16), Arzu(7), Yağmur(11), Ecem(22), Tanya(99), Sevgi(77)
Teknik Sorumlu: Taner Öner

İlkadım Belediyesi YabPa İlk 11’i:
Suıde(97), Güler(16), Şule(3), Tamarı(19), Khatia(20), Fatma(25), Raba(9), Ravza(24), Gökçen(21), Arzu(6), Nursel(2)
Teknik Sorumlu: Beyza Altınova

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.