Hoşgeldiniz  

Salıcı “CHP Rozetli Herkes Adayımız”

admin | 29 Aralık 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Ataşehir_Chp_yemekli_gece 1 (54)Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı’nın yemekli toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP rozeti taşıyan herkes bizim adayımız dedi.

Recep Kenan/Ataşehir

Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı’nın yemekli toplantısına il yöneticileri ile katıldığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Uludere’de bombalamada ölen 34 yurttaşımızın olayı için yeterli istihbarat çalışması yapmadan, kimden geldiği belli olmayan bombardıman emri verildiğini iddia ederek; “Ülkemizin birçok kurumundan ses çıkmadı.”dedi.
Olabildiğince geniş alanda halkı kucaklayacaklarını ifade eden Salıcı sözlerine şöyle devam etti; Bu gün üniversiteleri konuşuyoruz. Kürtaj ne oldu? İdam ne oldu? Asgari ücrete gelen zammı biliyor musunuz? İlk 6 ay için 35 Lira. Şeylerle aklını bozmuşlar.  Gündem değiştirme bunlar.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Türkiye’yi yönetecek kadroların olduğunu göstermeliyiz. Birbirimizle iş birliği içerisinde olmalıyız. İktidar mücadelemizi bizzat vatandaşa dokunarak yapmalıyız. Son anketlerde kamuoyuna yansıyan %50’ye %28 görülüyor, Ama kararsızlar yansıtılmıyor.
Teskerenin çıkmasına engel olamadık ama Suriye ile savaşa engel olacağız. Çocuklarımızı bu anlamsız savaşa göndermeyeceğiz. Ataşehir, Aziz Babuşçu’nun içinde ukde kalmış. Sen çekil Başbakan gelsin.
Yakasında Cumhuriyet Halk Partisi rozeti taşıyan herkes bizim adayımız olabilir. Yeter ki kazanacak iddiası olsun.  Bizim Cumhuriyet Halk Parti’li rakibimiz olmaz. Bizlerin rakibi Adalet ve Kalkınma Partisi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.