Hoşgeldiniz  

Sağlık Bakanı Koca: 293 Yeni Tanı, 7 Yen Can Kaybı!

admin | 24 Mart 2020 | Genel A- A+

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid 19) salgını mücadelesinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca: son 24 saatte 3.672 testle 293 yeni tanı ve 7 yen toplam 37 can kaybı…

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülkemizde yürütülen Yeni Tip Koronavirüs (Kovid 19) salgını mücadelesindeki yeni verileri açıklayan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; son 24 saatte yapılan 3.672 testten 293 yeni tanı ve 7 yen can kaybı kaydedildiğini kaydetti.

Yeni Tip Koronavirüs salgınından bu güne kadar hayatını kaybeden hasta sayısı toplamda 37 oldu.

293 YENİ TANI, 7 YENİ CAN KAYBI

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “SON 24 SAATTE 3.672 test sonuçlandı. 293 yeni tanı kondu. Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu.” ifadelerine yer verdi..

GENÇLERE UYARIMIZ VAR:
Gençlere de uyarıda bulunan Bakan Koca, “GENÇLERE UYARIMIZ VAR Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.” Dedi.

ÇİN HALK CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ İLE GÖRTÜŞTÜ

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi ile koronavirüs salgınına karşı iş birliğini görüştüğünü kaydeden Bakan Fahrettin Koca, “Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sn. Deng Li ile bir araya geldik. Dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı iş birliğimizi artırma, dayanışmayı geliştirme konusunu ele aldık. İnsanlık bu sorunu bilgiyi ve deneyimi paylaşarak yenecek.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.