Hoşgeldiniz  

ÖZCAN DENİZ OPTİMUM OUTLET AVM’DE

admin | 30 Mart 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

denizYalnız ve aşkın yaraladığı çiftin hikayesi; ”Evim Sensin”’de oynayıp yöneten Özcan Deniz, 05 Nisan Cuma, Optimum Outlet İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor.

Recep Kenan/itvhaber

ÖZCAN DENİZ OPTİMUM OUTLET İSTANBUL’DA HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR

Biri yalnızlıktan nasibini almış, diğeri de aşktan yaralanmış bir çiftin hikayesinin anlatıldığı ”Evim Sensin”’de ustalıkla rol alan ve ve yönetmenliğini de yapan Özcan Deniz, 05 Nisan Cuma günü Optimum Outlet İstanbul’da sevenleriyle buluşuyor.

Seslendirdiği şarkılar kadar, rol aldığı filmlerle de adından sıkça söz ettiren ve milyonların sevgilisi olan Özcan Deniz, 5 Nisan 2013 Cuma günü Optimum Outlet İstanbul’da D&R işbirliğiyle sevenleriyle buluşacak. Optimum Outlet İstanbul’da saat 18:00’da başlayacak olan imza gününde sevenleriyle bir araya gelecek olan ünlü sanatçı, etkinlik süresince hayranlarıyla bol bol sohbet edip, fotoğraf çektirecek ve imza dağıtacak.

Optimum Outlet İstanbul, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.