Hoşgeldiniz  

Oyun Yazarı Baba ve Kızı Yönetmen Fosforoğlu’na Plaket

admin | 20 Ocak 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Kültür & Sanat, Manşet, Özel Haber, Üst Manşet A- A+

Enis Fosforoğlu’nun yazdığı, Seren Fosforoğlu’nun yönettiği sömestri tatilinde sahnelenen “Futbol Bir Oyundur” Tiyatro oyunu ekibine CHP yöneticisi Aykut Yalçın tarafından plaket verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi MSKM (Mustafa Saffet Kültür Merkezi) Halit Akçatepe Sahnesi’nde sahnelen ve sömestri tatilinin başlaması ile karnelerini alan çocukların izlediği oyun öncesi  “Futbol Bir Oyundur” Tiyatro oyunun yazarı Enis Fosforoğlu ve yönetmen Seren Fosforoğlu’na CHP Ataşehir İlçe Başkan yardımcısı Aykut Yalçın tarafından plaket takdim edildi.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi(MSKM) Halit Akçateğe Sahnesi’nde sahnelenen oyun öncesi plaket takdimi sırasında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Yalçın; “Bu organizasyona verdiği destekten dolayı sanatçımız Enis Fosforoğlu’na teşekkür ediyorum.  Oyunu izlemeye gelen genç kardeşlerimizin de iyi bir tatil geçirmelerini diliyorum. CHP Ataşehir ilçe Başkanlığı olarak her zaman sanat ve sanatçının yanındayız” dedi.

Oyunun ilk gösteriminin Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi(MSKM) ’nde yapıldığını kaydeden Enis Fosforoğlu, plaketin verilmesinden dolayı CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı yetkililerine ve ayrıca sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı da Ataşehir Belediye Başkanlığı’na teşekkür etti.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi 6 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap eden, geleceğin spor seyircisini yetiştirmek için hayata geçirilen “Futbol Bir Oyundur” tiyatro oyunu UEFA’dan teşekkür aldı.

OYUN HAKKINDA:

HDI Sigorta tarafından sporda fair play ruhunu aşılayan, sporun faydalarını anlatan ve nasıl doğru taraftar olunabileceğini anlatan çocuk tyatro oyununa destek ile sanat ve spora katkı sunduğu “Futbol Bir Oyundur” müzikli çocuk oyunu Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Ebeveynlerinin eşliğinde 300’e yakın çocuğun ilgiyle izlediği, 60 dakika süreli oyunun hikayesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından tiyatro sanatçısı Enis Fosforoğlu kaleme alınırken, yönetmenliğini ise Seren Fosforoğlu üstlendi.

UEFA’dan teşekkür alan “Futbol Bir Oyundur”un Gösterim programı:

Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM) Ataşehir-İstanbul, 27 Ocak saat 12.00

Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM) Maltepe-İstanbul, 28 Ocak saat 13.00

Akasya AVM Sahnesi Üsküdar-İstanbul, 1 Şubat saat 14.00

Zorlu AVM Drama Sahnesi Beşiktaş-İstanbul, 9 Şubat saat 13.00

Akasya AVM Sahnesi Üsküdar-İstanbul, 10 Şubat saat 11.00

Fuar Gençlik Tiyatrosu Konak-İzmir, 16 Şubat saat 13.00

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Tepebaşı-Eskişehir, 17 Şubat saat 13.00

Yılmaz Güney Sahnesi Çankaya-Ankara.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.