Hoşgeldiniz  

Osman Arıkan ‘Amacımız Din Görevlilerinin Fikrini Almak’

admin | 02 Kasım 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

osman arikanAk Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzmn Dr. Osman Arıkan Ataşehir’deki imamlar, vaizler, din görevlileri ile Sahan Restoran’da bir araya geldi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan Ataşehir’in fikir ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek Ataşehir’in nabzını tutuyor. Yapılan eleştiri ve açıklanan düşüncelerle Ataşehir’in sorunlarını tespit ediyor. Bu toplantılarla halkın ihtiyaç ve isteklerini tespit ederek yapacağı çalışmaları şekillendirecek verileri topluyor. Tespit ettikleri sorunların birlikte çözümü için desteklerini istiyor.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan ile ekip arkadaşları, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sabri Balaman ve Seçim işleri Koordinatörü Erhan Güzeller, Ataşehir’in din görevlileri ile Sahan Restoran’da bir araya gelerek, Ataşehir’in ve din görevlilerinin sorunlarının konuşulduğu yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.

Yaptığı davetle Ataşehir’in nabzının tutulduğu yerlerden ibadethanelerde görev yapan din görevlilerinin görüş ve tavsiyelerini dinleyen, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan adaylık sürecindeki çalışmalarına devam ediyor.

Bu amaç kapsamında Ataşehir’deki din görevlilerini ağırladığı yemekli toplantı için açıklama yapan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Uzman Dr. Osman Arıkan; “Ataşehir’in ileri gelenleri, fikir ve kanaat önderleri arasındaki Cami imamlarımızı, din görevlilerimizi ve vaizlerimizi bir araya getirdik. Bu toplantıda amacımız; onların fikirlerini, düşüncelerini ve önerilerini almak. Birlikteliğimizi deklare etmek. Ataşehir’deki bütün imamlarımızı burada bir arada görüyoruz. Din görevlileri ile birlikteliğimizi de bu şekilde görmek bizi mutlu ediyor. İnşallah bu süreçte, hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanı temenni ediyoruz. İmamlarımızın da bu noktada verdiği destekten mutluyuz.”diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.