Hoşgeldiniz  

Orhan Çerkez: Ramazan Ülkemize Huzur, Bereket Getirsin

admin | 07 Haziran 2018 | Ataşehir, Manşet, Türkiye A- A+

Merkezi Ataşehir’de bulunan Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER)’nin Küçükbakkalköy’de düzenlediği iftar programında üyeler ve hemşerileri ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Orhan Çerkez başkanlığındaki Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) yönetimi tarafından düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından okunan Ezanla birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi.

Kar-Der (Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) yönetimi olarak düzenlediğimi İftar Yemeğimize hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Dernek Başkanı Orhan Çerkez, İftar Programında yaptığı kısa konuşmada ”Kutsal Ramazan ayı aynı zamanda Bereket ayıdır. Bu Ramazan gününde soframızı ve lokmamızı bizimle paylaştığınız için sizlere minnettarız. Ramazan ayının ülkemize, insanlık alemine; huzur, bereket ve kardeşlik getirmesini dileğiyle hepinize afiyet olsun diyor, sevgiler ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Kar-Der) tarafından düzenlenen iftar programına Başkan Orhan Çerkez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Müslüm Acar, Aykut Yalçın, Tarık Polat, Hatun Yıldız, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkan Hamiyet Ardıbatan ve yönetimi, Türk Kızılayı Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Turgay Kılıç, Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci’nin de aralarında olduğu dernek ve STK temsilcileri, davetliler ve dernek üyeleri karıldı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.