Hoşgeldiniz  

Ömer Lütfi Özenç Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

admin | 24 Haziran 2019 | Çankırı, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) kurucularından, Onursal Genel Başkanı ve İyi Parti Milletvekili adayı Ömer Lütfi Özenç Şişli Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı derneklerinin İstanbul’daki çatı örgütü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) kurucularından, Onursal Genel Başkanı ve İyi Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ömer Lütfi Özenç Şişli Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.

27.dönem İYİ Parti İstanbul 2, bölge milletvekili adayı olarak siyaset sahnesinde yer alan Ömer Lütfi Özenç İYİ Parti İstanbul kurucuları arasında yer aldı ve İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Özenç, Ortakses adıyla bir internet haber portalının da yöneticiliğini yapıyor.

Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandığı haberini Recep Kenan aracılığıyla www.ithaber.com ‘da Çankırılı ve Şişlili hemşerileri ile paylaşan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç, Şişlililer için hizmet etmek amacı ile görevi kabul ettiğini kaydetti.

23 Haziran Yenileme İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi ile ilgili görüşünü de www.itvhaber.com aracılığı ile aktaran Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç, vatandaşın düşüncelerinin dikkate alınması gerektiğini kaydederek, “Seçmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Ekrem İmamoğlu’nu tekrar ve daha büyük farkla seçerek siyasilere mesaj vermiştir. Seçmen tarafından verilen bu mesaj dikkate alınıp, iyi analiz edilmelidir” dedi.

Şişli Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç Kimdir?

1959 Çankırı Kurşunlu doğumludur. 1977 yılında Ankara Maliye Okulunu, 1983 yılında Gazi Üniversitesini bitirdi. Sırasıyla; Kurşunlu, Ankara, Tokat, Afyon, tekrar Ankara ve İstanbul’da Maliye teşkilatının çeşitli kademelerinde Vergi Memuru, Vergi Denetmeni, Vergi Dairesi Müdürü, Vergi Müfettişi ünvanlarıyla görev yaptı.

Devlet Memuriyetinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile ilişkisini hiçbir zaman kesmedi. Kurucuları arasında yer aldığı İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Onursal Genel Başkanıdır.

Vergi Denetmenleri Derneği Tokat ve Afyon il temsilciliği, GİMDER (Vergi Dairesi Müdürleri ve Müdür Yardımcılarının üyesi olduğu dernektir) kurucu üyeliği ve yöneticiliği yaptı.

İYİ Parti İstanbul kurucuları arasında yer aldı ve İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

27.dönem İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı olarak siyaset sahnesinde yer aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Özenç İYİ Parti’de aktif siyasete devam ediyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.