Hoşgeldiniz  

Okullarda Kar Tatili Uzatıldı

admin | 06 Ocak 2015 | Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

okul_kar_tatil_çocuk

Valilikten yapılan açılamada İstanbul’da okulların yarın da tatil edildiği belirtildi. İstanbul’da okullar Çarşamba’dan sonra Perşembe’de tatil. Valilikten açıklamada tatil uzatıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da okullar yarın da tatil mi? Valilik okulların kar tatili için son dakika açıklaması yaptı. İstanbul’da okullar Perşembe günüde tatil

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 08 Ocak Perşembe günü de okullar tatil edildi.  İstanbul’da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların kar tatilinin 1 gün daha uzatıldığı belirtildi.

İstanbul’da okullar yarın da tatil mi? Valilik okulların kar tatili için son dakika açıklaması yaptı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada yarın (07 Ocak Çarşamba) günü de okullar tatil edildi.  İstanbul’da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların kar tatilinin 1 gün daha uzatıldığı belirtildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bugünkü olumsuz hava şartlarının yarın da devam etmesi beklendiğinden 7 Ocak 2015 Çarşamba günü okullar tatil edilmiştir” dedi.

Çarşamba günü de bazı illerde okullar tatil edilirken, kimi illerde de bazı ilçeler tatil edildi. Ayrıca bazı illerde tatilin 2 gün olduğu açıklandı.

07 Ocak Çarşamba Günü Okulların Tatil Olduğu İller;

Ankara, Ardahan, Bursa, Çorum, Samsun, Sivas, Bolu, Konya (Bazı İlçeler), Karaman, Yalova, Ordu, Uşak, Zonguldak, Amasya, Karabük, Afyonkarahisar, Denizli, Kastamonu, Adıyaman (Çelikhan), Kocaeli

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.