Hoşgeldiniz  

Nevzat Ünlütürk ‘Seçimde Kararsızlar Etkili Olacak’

admin | 29 Nisan 2015 | Ataşehir MHP, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Nevzat ünlütürk, MHP İStanbul İl Başkan Yardımcısı_teskilat_baskaniMHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nevzat Ünlütürk kampanyayla hedefleri 1 milyon üyeye ulaştıklarını seçimde karasızların eğiliminin etkili olacağını söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen 1 milyon üye kampanyası sonucunda İstanbul’da 38 bin olan üye sayısını hedefleri olan 1 milyon üye sayısına çıkartıldığını söyledi.

Havuz Medyasının Yer Vermelerini Beklemiyoruz

Seçim beyannamelerinin Ankara’da 3 Mayıs’ta Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından açıklanacağını söyleyen MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 1 Bölge Teşkilat Başkanı Nevzat Ünlütürk, ulusal basının kendilerine yer vermemesinden yakındı. Ancak bu konuda kendilerinin çalışmaları ile basında yer vermek zorunda kalacaklarını söyledi. Özellikle havuz medyasının kendilerine yer vermelerini beklemediklerini vurgulayan Ünlütürk, kendi istekleri ve çalışmaları ile basında yer almayı istediklerini belirtti.

Nevzat ünlütürk, MHP İStanbul İl Başkan Yardımcısı_teskilat_baskani-

Nevzat Ünlütürk Demokrasi Herkese Lazım

Son zamanlardaki demokratik olmayan uygulamalara dikkat çeken MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 1 Bölge Teşkilat Başkanı Nevzat Ünlütürk, demokrasinin herkese lazım olduğunu ve demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Önce Ülkem Ve Milletim, Diyen Partinin Mensubuyuz

Önce ülkem ve milletim, sonra partim diyen lideri olan bir partinin mensubu olduklarını söyleyen Nevzat Ünlütürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin çatısı altında olmayan ve ilkelerini benimsemeyenlerin ülkücü olarak nitelenemeyeceğini söyledi.

Seçim Sonucunda Karasızlar etkili Olacak

Yüzde 20 oranını bulan karasızların kendileri için önemli olduğunu, yaptıkları araştırmalarda kararsızların önemli bir bölümünün MHP’ye oy verme eğilimi olduğunu tespit ettiklerini söyleyen MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 1 Bölge Teşkilat Başkanı Nevzat Ünlütürk, seçimin sonucunda karasızların tercihlerinin etkili olacağının altını çizdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.