Hoşgeldiniz  

Muhtarlardan Ataşehir Belediyesi’ne Ziyaret

admin | 18 Ekim 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

“Muhtarlar Günü” kapsamında Ataşehir Belediyesi’ni başkan yardımcılarını ziyaret eden Ataşehir’in 17 mahalle muhtarı, Başkan Battal İlgezdi ile yemekte buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in 17 mahallesini muhtarı Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.  Başkan’ı makamında ziyaret etti. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Muhtarlıklardan sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’i makamında ziyaret eden muhtarlar ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yemekte bir araya geldi.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Muhtarlıklardan sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’e mahalleleri ile ilgili sorunları aktaran muhtarlar, çözüm önerilerini sunarak, taleplerini dile getirdiler. Özellikle eksikliği olan muhtarlardan personel ve muhtarlık binası talepleri geldi.

Ataşehir’in 17 mahallesinin muhtarı Belediye ziyareti sonrası onurlarına verilen yemekte Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile bir araya geldiler. Yemekli toplantıda mahallelerinin sorunlarını Başkan İlgezdi’ye aktaran muhtarlar taleplerini de dile getirdiler.

Muhtarlardan mahallelerinin sorunlarını Başkan İlgezdi, Ataşehir’de ve Büyükşehir’de yürütülen çalışmaları mahalle ölçeğinde ilgili muhtara aktardı. Uyum içinde çalıştıklarını, kısa sürede çalışmaların sonuçlarının alınacağı umudu taşıdığını aktaran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, özellikle imar ve mülkiyet sorunlarının çözümlerine yönelik çalışmalar ile yakın gelecekte sonuçlanacak yatırımlar hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.