Hoşgeldiniz  

Model ve Gripin ‘Kardeş Kültürlerin Festivali’nde

admin | 10 Eylül 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Kültür & Sanat, Manşet, Özel Haber A- A+

_grpin konserAtaşehir Belediyesinin 4.sünü düzenlediği Kardeş Kültürlerin Festivali’nin 2. gecesinde, Model ve Gripin gurupları Ataşehirli gençleri coşturdu.

Recep Kenan/haberinasli.com

8 Eylül Pazar Akşamı Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde Model ve Gripin sahne aldığı konserlerinde çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu Ataşehirlileri doyasıya eğlendirdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Abdullah Der ile birlikte Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz kutlu, Ataşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kalender Özdemir ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu binlerce Ataşehirlinin izlediği, şarkılarına coşkuyla eşlik ettiği Model ve Gripin gruplarına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman tarafından çiçek ve teşekkür plaketi sunuldu.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman plaket verirken yaptığı konuşmada; 4. sünü düzenledikleri Kardeş Kültürlerin Festival’nin ikinci programında Model ve Gripin’in sahne aldığını hatırlatırken; “Başta Belediye Başkanımız Battal İlgezdi olmak üzere, biz ekip olarak şöyle düşünüyoruz; Ataşehir modern yapıların yanında bir kültür kenti olmalı. Ataşehir bir sanat merkezi olmalı. Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da birçok sanatçılarımızla birlikte olacağız. Hepinize, Başta Sayın Belediye Başkanım Battal İlgezdi olmak üzere; şahsım ve tüm ekibimiz adına hepinize iyi akşamlar diliyorum. Sevgiler saygılar sunuyorum.”dedi.

Farklı sosyal doku ve kültürlerin bir arada ve uyum içinde yaşadığı Ataşehir’de dört yıldan bu yana Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kardeş Kültürlerin Festivali”, 24 Eylül tarihine kadar farklı sanatçıların sahneye çıkacağı çok zengin bir programla devam edecek.

Bu yıl 4. düzenlenen Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde; aralarında Latif Doğan, Gülben Ergen, Musa Eroğlu, Gripin, Gülşen, Nuray Hafiftaş, Kardeş Türküler, Kibariye, Volkan Konak, Niyazi Koyuncu, Model ve Şevval Sam’ın da bulunduğu, müziğin her dalından usta isimler müzikseverlerle buluşacak.

4. Kardeş Kültürlerin Festivali Programı

10 Eylül Salı- Şevval Sam, Hünkar Akkuş
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

11 Eylül Çarşamba- Gülben Ergen, Yavuz Değirmenci
Yer: Küçükbakkalköy Mah. Prestij Caddesi

Eylül Perşembe- Latif Doğan, Nuray Hafiftaş, Yudum
Yer: Ferhatpaşa Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı yanı

13 Eylül Cuma- Ceylan, Mustafa Özarslan
Yer: Esatpaşa Pazar Alanı

15 Eylül Pazar- Volkan Konak, Faruk Demir
Yer: Fetih Mah. Prestij Caddesi

16 Eylül Pazartesi- Sevcan Orhan, Hüseyin Turan
Yer: Kayışdağı Mah. 80.yıl Cumhuriyet Parkı toprak saha

18 Eylül Çarşamba- Gülşen
Yer: İçerenköy Mah. Adem Sokak

20 Eylül Cuma- Kibariye- Sünnet Şöleni
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

21 Eylül Cumartesi- Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi, Selçuk Balcı
Yer: İçerenköy Mah. Adem Sokak

22 Eylül Pazar- Kardeş Türküler, Ender Balkır
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

24 Eylül Salı- Musa Eroğlu, Nilüfer Sarıtaş, Kutsal Evcimen
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.