Hoşgeldiniz  

Milli İradeye Hukuk Darbesi Yapmaya Çalıştılar

admin | 14 Mayıs 2015 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Röportajlar, Siyaset, Türkiye A- A+

- bakan_mehmet_muezzinogluSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açılış için geldiği Ataşehir’de ihraç edilen hakim ve savcıların çeteşleşen anlayışla hukuk darbesi yapmak istediğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılış törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı konuşmada, sağlık alanında sessiz bir devrim gerçekleştirdiklerini, bin 500 olan ağız ve diş sağlığı ünite sayısını 12 yılda 9 bine çıkardıklarını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, diş estetiğinin Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) ödeme kapsamına alınmasıyla ilgili olarak, SGK’ya teşekkür etti.

“Ağız Diş Sağlığı Sosyal Güvenlik İçine”

Bakanı Mehmet Müezzinoğlu SKK uygulaması ile ilgili; “Dünyanın en gelişmiş hangi ülkesini örnek alırlarsa alsınlar o ülkede sunulan sağlık hizmetinin daha iyisini sunuyoruz biz. Daha kolay ulaşım, daha iyisini sunabilme, daha çağdaş ve - saglik_ bakan_mehmet_muezzinoglumodern mekanlarda sunabilme imkanını yakaladık. “Ağız diş sağlığını Avrupa ve ABD sigorta paketlerinin dışında tutar, ancak biz sosyal güvenliğin içine alıyoruz” dedi.

SGK’ya Duyarlılık Dolayısıyla Teşekkür

Müezzinoğlu, “Ağız diş sağlığını Avrupa ve ABD sigorta paketlerinin dışında tutar, ancak biz sosyal güvenliğin içine alıyoruz. Vatandaşımız bizim için değerli ve anlamlı, vatandaş her şeyin en iyisine layıktır. SGK’ya gösterdiği bu duyarlılık dolayısıyla teşekkür ediyorum. Gelecek dönemlerde ülkenin imkanları bu millete zenginlik olarak dönecektir” sözleri SGK’ya teşekkür etti.

IMG_0176

“İdam Edilen Milli İradeydi”

Hakim ve savcıların görevden ihracı ile ilgili soruya ise; “Bu millet 1960’dan bu yana milli iradenin hakkı hukuku adına çok ağır bedeller ödedi. 1960’ta bu milletin seçtiği Başbakan, bakanlar idam edildi. Esasında idam edilen milli iradeydi. Milli iradenin umutlarıydı, beklentileriydi, kaderiydi. Rahmetli Menderes, Polatkan ve Zorlu’nun şahsında tecelli etti. 12 Mart muhtırası, 12 Eylül “Netekim” Darbesi bütün bunları bu millet ağır bedeller şeklinde yaşadı. 28 Şubat dönemi ve Ak Parti kapatılmaktan 1 oyla kurtuldu. Aslında kurtulan Ak Parti değildi. Milli iradeydi… Ak Parti iki kişiden birinin oyunu almış bir siyasi partiydi. Ak Parti o gün, 2008’de kapatılmış olsaydı Türkiye’de bu gün biz bunları konuşabilecekmiydik.

Çeteleşen Anlayış Milletin İradesine “Hukuk Darbesi“ Yapmaya Çalıştı

Geçtiğimiz dönemde çeteleşen bir hukuk anlayışı geçtiğimiz dönemde milletin iradesine “Hukuk Darbesi“ yapmaya çalıştı. Daha önce de söyledim; millete yanlış yapan bedelini ödeyecektir. Siyasetçi yanlış yapıyorsa, sandıkta zaten en fazla bir buçuk yılda bir hesap veriyor. Kurumların verdiği bir güç kılıfı içerisinde yapanlar da mutlaka bedelini ödeyecektir. Bu gücü milli iradeye tuzak şeklinde kullananlar mutlaka bedelini ödeyecektir. Bu da onlara bir örnek.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.