Hoşgeldiniz  

Milli Futbolcu Emine Demir Ataşehir Belediye Spor’da

admin | 22 Temmuz 2019 | Ataşehir Belediyesi, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Uzun süredir A Milli Kadın Futbol Takımı forması giyen Hakkari Spor oyuncusu Emine Demir, Ataşehir Belediye Spor’a transfer olara Kadın Futbol Takımı kadrosuna dahil oldu.

Recep Kenan/ithaber.com

Transfer olduğu 15.02.2017 tarihinden itibaren Hakkari Gücü Kadın Futbol forması giyen A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncusu Emine Demir, Ataşehir Belediye Spor renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

FUTBOLA MALATYA GENÇLİK VE SPOR’DA BAŞLADI

1993 doğumlu olan milli futbolcu spor yaşamına 2007 yılında Malatya Gençlik ve Spor’da başladı. 2 yıl Malatya’da futbol oynayan Demir, 2009 yılında Mersin’e transfer olarak Mersin Çamspor ve sonrasında da 2011 yılında transfer olduğu Adana İdmanyurdu forması giydi.

5 YIL KARADENİZ EKİBİ TRABZON İDMAN OCAĞI’NDA

2012 yılının Ekim Ayında Trabzon’a transfer olan Emine Demir, Trabzon İdman Ocağı renkleri ile Kadın 1.Futbol Liginde spor yaşamına başladı. 5 yıl Karadeniz ekibi Trabzon İdman Ocağı kadın futbol takımının başarısı için mücadele eden Emine Demir, 2017 yılında transfer olduğu Hakkari Gücü foramsı ile kaptan olarak futbol kariyerini sürdürdü.

5 KEZ A MİLLİ TAKIM, 19 KEZ U19 MİLLİ TAKIM FORMASI

Futbol kariyerinde Malatyaspor, Mersin Çamspor, Adana İdman Yurduspor, Trabzon İdmanocağı ve son olarak da Hakkari Gücü forması giyen Emine Demir, 5 kez A Milli Takım, 19 kez U19 Milli Takım ve 1 kez de U17 Milli Takım forması ile ülkemizi temsil etti.

KADINLAR LİGLERİNDEKİ 173 MAÇTA 44 GOL KAYDETTİ

10 Avrupa Şampiyonası ve 15 özel maça çıkan Emine Demir, çeşitli formalarla oynadığı kadınlar liglerindeki 173 maçta 44 gol kaydetti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.