Hoşgeldiniz  

Meteorolojiden İstanbul ve Çevresine Kuvvetli Kar Alarmı

admin | 20 Aralık 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

Istanbulda-karMeteoroloji Genel Müdürlüğü; İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Yalova’yı kapsayan Marmara’nın doğusunda kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz ile Adıyaman ve Diyarbakır’ın kuzey çevrelerinde kuvvetli sağanak yağmur(20-50mm), Marmara’nın doğusunda (İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Yalova) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, Hakkari, Bitlis ve Ağrı illeri ile Bingöl, Muş, Tunceli, Elazığ, Adıyaman ve K.Maraş illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara’nın doğusunda (İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Yalova) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

İstanbul’da şiddetli rüzgar ağaçları devirdi

İstanbul’da zaman zaman saatteki hızı 60 kilometreyi bulan rüzgar, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli rüzgar ağaçları yola devirdi.

Silivri’den İstanbul’a giriş yapacağı tahmin edilen kar nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Karayollarına ait tuzlama araçları Silivri, Kemerburgaz, Beylikdüzü ve Avcılar’a konuşlandırıldı.

Sarıyer, Fatih, Beyoğlu, Eyüp, Güngören’de çok sayıda ağaç ve direk devrildi.

Sarıyer Çayırbaşı, Bahçeköy yolu üzerinde devrilen meşe ağacı, itfaiye eri tarafından motorlu testere ile kesildi. Ağacın parçalarını itfaiye erleri yol kenarına taşıdı.

Güngören Tozkoparan Mahallesi Sergi Sokak’ta 8 metre uzunluğundaki kavak ağacı devrildiği duvarı yıktı. Duvarın parçaları park halindeki bir araç da hasar oluşturdu. Ağaç testere ile kesilerek kenara alındı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.