Hoşgeldiniz  

Mehmet Ayvalıtaş’ın Acısının Yaktığı Fadime Ana uğurlandı

admin | 14 Aralık 2013 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

fadimeGezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş’ın kalp krizi sonrası hayatını kaybeden annesi Fadime Ayvalıtaş, son yolculuğuna uğurlandı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Bir süredir rahatsız olan ve geçtiğimiz gün ağırlaşınca Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne giden, daha  sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Fadime Ayvalıtaş, geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede yaşamını yitirmişti.

Kalp rahatsızlığı şikayetiyle gittiği Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitiren Fadime Ayvalıtaş için Ataşehir Pir Sultan Abdal Cem Evi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Ataşehir Mustafa Kemel Mahallesi Pir Sultan Abdal Cem Evi’nde düzenlenen cenaze törenine, CHP milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Mahmut Tanal ile birlikte; Gezi eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük, Ali İsmail Korkmaz ve Ahmet Atakan’ın aileleri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP komşu ilçe başkanları ve Taksim Dayanışması üyeleri katıldı.

Pir Sultan Abdal Cem Evi’nde taziyeleri kabul eden Fadime Ayvalıtaş’ın eşi Ali Ayvalıtaş, “Allah böyle evlat acısını hiç kimseye yaşatmasın. Ailemi kaybettim. Bunun sebebi de o yargıdaki hakimler. Uyuklayan hakimler. Mehmet’i, Ethem’i yargılayan hakimlerdir. Önce Allah’a sonra halka şikayet ediyorum onları” dedi.

Kadınların en önde saf tuttuğu cenazede Fadime Ayvalıtaş’ın tabutunu kadınlar taşıdı. Cemevi’nden Mehmet Ayvalıtaş’ın hayatını kaybettiği yere doğru yürüyüşe geçen kalabalık “Anaların öfkesi katilleri boğacak”, “Katil devlet hesap verecek” sloganları attı.

Geçirdiği kalp krizi sonrası Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden acılı anne Fadime Ayvalıtaş, Çekmeköy Mezarlığı’nda oğlu Mehmet Ayvalıtaş’ın yanına defnedildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.