Hoşgeldiniz  

Maltepe Belediyesi’nden Fırınlara Ramazan denetimi

admin | 30 Nisan 2020 | Ekonomi, Genel, İstanbul, Manşet A- A+

Maltepe Belediyesi, koronavirüse yönelik önlemlerini sürdürürken, Ramazan’ın başlamasıyla birlikte zabıta ekipleri fırınlardaki ürün, etiket ve hijyen denetimini sıklaştırdı.

Maltepe Belediyesi ekipleri, koronavirüse yönelik önlemlerini sürdürürken, Ramazan’ın başlamasıyla birlikte fırınlardaki denetimini sıklaştırdı. Fırınları sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden zabıta ekipleri, ürün, etiket ve hijyen denetimi de gerçekleştirdi.

Ramazan başlamasıyla birlikte, koronavirüse yönelik alınan önlemler arttırıldı. Maltepe Kaymakamlığı ile koordinasyon halinde çalışmaları yürüten Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlara denetim gerçekleştirdi. Fırın sahiplerini ve halkı sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden ekipler, ürün, etiket ve hijyen denetimi de yaptı. Ayrıca çalışanların maske ve eldivenleri de kontrol eden ekipler, denetimlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

PAZARDA MASKE VE ELDİVEN DAĞITILDI

Bunun yanı sıra Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kartal Pazarcılar Odası ile birlikte Altayçeşme Semt Pazarı’nda halka maske ve eldiven dağıttı. Pazarlarda da denetimlerini sürdüren ekipler, kurallara uymayan esnaf ve vatandaşları uyararak, cezai işlem uyguladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.