Hoşgeldiniz  

Maltepe Belediyesi Basın Danışmanı Zafer Yakut Vefaat etti

admin | 19 Aralık 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

zafer_yakut_vefaat_etti_h16780Maltepe Belediyesi Basın Danışmanı Zafer Yakut geçirdiği kalp krizi sonucu fenalaşınca, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Recep Kenan/Ataşehir

Maltepe Belediyesi Basın Danışmanı Zafer Yakut geçirdiği kalp krizi sonucu 18 Aralık’ta yaşamını yitirdi. Zafer Yakut’un zamansız ölümü başta meslektaşları, basın camiası ve mesai arkadaşları olmak üzere herkesi yasa boğdu.

Acı Kaybımız

Maltepe Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana basın bürosunda görev yapan ve bölgedeki basın mensuplarının her zaman en büyük destekcisi olan Zafer Yakut’un erken kaybı sevenlerini ve mesai arkadaşlarını derinden üzdü.

Maltepe Belediyesinde uzun yıllardır görev yapan Zafer Yakut, fenalaşınca yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Yakut’u yeniden yaşama döndürmek için doktorların çabalar olumlu sonuç vermedi.

55 yaşında hayata gözlerini yuman Zafer Yakut için 19 Aralık günü ilk tören Maltepe Belediyesi’nin önünde saat 11:30’da düzenlendi.

Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii’nde öğle namazını takiben kılınaan cenaze namazının ardından Zafer Yakut’un cenazesi Kurtköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Zamansız kaybetiğimiz Maltepe Belediyesi Basın Danışmanı Zafer Yakut evli ve 2 çocuk babasıydı.

ZAFER YAKUT’a Allahtan Rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.