Hoşgeldiniz  

Kurşunlu İftarını Beyoğlu’nda açtı

admin | 09 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Çankırı Kurşunlu Dernekler Birliği, Beyoğlu Öğretmen Evi’nde düzenlediği organizasyon ile İstanbul’daki Çankırı ve Kurşunlu’nun ileri gelen yönetici, bürokrat ve işadamlarına iftar yemeği verdi.

Aynı zamanda Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı da olan Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli ve birlik yöneticilerinin düzenlediği iftar yemeği Beyoğlu Öğretmen Evi’nde verildi.

Çankırı Kurşunlu Dernekler Birliği’nin Beyoğlu Öğretmen Evi’nde düzenlediği iftar yemeğine; Çankırı Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, ÇANDEF Genel Sekreteri Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Başkan yardımcıları ve Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş, Atkaracalar Dernekler birliği Başkanı Ersoy Koşak, Şişli Belediyesi Danışmanı Mustafa Ekmekçi, bazı belde ile köylerin dernek başkanları ve yöneticileri ile misafirler katıldı.

İftar yemeğinden sonra yapılan selamlama konuşmalarını devamında Çankırı ve Kurşunlu’ya hizmet eden, emeği geçenlere plaket verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.