Hoşgeldiniz  

Korgunlular ‘Boğaz’da İftar Yaptı

admin | 08 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

 

Recep Kenan/Atasehirweb.com

İstanbul’daki Çankırı Korgunlular, Korgun Dernekler Birliği’nin yaptığı organizasyonla, iftarı İstanbul Boğazı’nda tekne turu ile yaptı.

Korgunlular, Korgun Dernekler Birliği’nin yaptığı organizasyonla, iftarı İstanbul Boğazı’nda tekne turu ile yaptı.

Çankırı Korgun Dernekler Birliği’nin düzenlediği Boğaz turu, Eminönü’nden başladı. Daha sonra Anadolu Yakası katılımcılarının Harem’den alınması ile devam edilen tur, iftarla birlikte açılan oruç ve yemeklerden sonra Bebek Camii’nde kılınan namaz ile sürdü.

Korgun Dernekler Birliği’nin düzenlediği Boğaz turu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü civarı, Rumeli Hisarı açıklarına kadar devam ettikten sonra geri dönüldü.

Çankırı Korgun Dernekler Birliği Başkanı İsmail Kılıçaslan ve yönetiminin düzenlediği ‘Boğazda İftar Turu’na Çankırı Dernekleri federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, Çankırı Dernekleri federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, Çankırı Dernekleri federasyonu (ÇANDEF) mali Sekreteri Mustafa Damgacı, ÇANDEF 1. Bölge Başkanı Arif ÖZTÜRK, 2. Bölge Başkanı Ömer YURT, 3. Bölge Başkanı, Özcan ÇAM, Atkaracalar Dernekler Birliği başkanı Ersoy Koşak, Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Özgün, diğer bazı dernek başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda Korgunlu katıldı.

Geri dönüş sırasında katılımcıların sıcak sohbetleri yanı sıra okunan ilahiler ile program tamamlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.