Hoşgeldiniz  

KAYMAKAMLIK KUPASI’NDA TÖRENLE KUPALAR VERİLDİ

admin | 02 Haziran 2014 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

atasehir _ kaymakam_kupa_11Ataşehir’de 2013-2014 eğitim öğretim yılında düzenlenen okullar arası spor müsabakalarında dereceye giren okul takımları ve öğrenciler törenle kupalarını aldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, Okul Sporları kapsamında düzenlenen sportif müsabakaların ödül töreni Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Ataşehir bu yıl spor müsabakalarında İstanbul ve Türkiye birincilikleri yanında çeşitli dereceler ve “Dünya Şampiyonluğu başarısı ile Ataşehir’e ve Türkiye’ye mutluluk yaşattı.

Atletizm, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi ve Satranç branşlarında düzenlenen müsabakalarda Ataşehir’deki 80’e yakın okuldan 4500’e yakın öğrenci katıldı. Ataşehir’deki 42 okuldan yaklaşık 1900’e yakın öğrenci dereceye girerek madalya almaya hak kazandı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen Kaymakamlık Kupası Töreni’ne Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, dereceye giren sporcular, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, spor müsabakalarının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, Atletizm, basketbol, voleybol, hentbol, futsal, masa tenisi ve satranç branşlarında düzenlenen müsabakalara Ataşehir’de 80′e yakın okulda 4 bin 500′e yakın öğrencinin katıldığını söyledi. 42 okuldan 1900′e yakın öğrencinin dereceye girdiğini vurgulayan Seyfi Güneysu, “Bu müsabakalardaki amacımız; çocuklarımızın, gençlerimizin boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini sağlayarak, bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamaktır. Bu başarıları alarak bizleri gururlandıran gençlerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum ” diye konuştu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu tarafından verildiği törende konuşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ise, “Müsabakalarda çaba göstererek başarılarını ortaya koyan gençlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ataşehir’de, İstanbul’da, Türkiye’de ve dünyada başarılara imza atmış değerli kardeşlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.