Hoşgeldiniz  

KARDER Kars’ın 98. Kurtuluş Yıldönümüne Hazırlanıyor

admin | 23 Eylül 2018 | Ataşehir, Manşet, Türkiye A- A+

Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KAR-DER) bağlı dernek yöneticileriyle buluşarak düzenlenecek programlar konusunda görüş ve önerilerini aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılı kutlama programı hazırlığı yapan Orhan Çerkez başkanlığındaki Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği (KAR-DER), Yeditepe Üniversitesi – İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleştirecekleri etkinlik ile ilgili bağlı dernek ve STK yöneticilerinin görüş ve önerilerini aldı.

Kısa adı KARDER olan Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından üye köy, yöre derneklerine yönelik birlik, dayanışma ve istişare kahvaltısı programı Ataşehir Replik Cafe Restaurant’ta gerçekleşti.

Etkinliğe Kars ve Ardahan tanınmış iş, sanat camiasından isimlerin yanı sıra derneğin üye köy ve yöre dernek temsilcileri katıldı. KARDER Başkanı Orhan Çerkez yaptığı konuşma’da; “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek önümüzdeki aylarda yapacağımız etkinliklerle ilgili genel paylaşım ve talepleri dinlemek adına bugün düzenlediğimiz kahvaltıda sizlerle bir araya gelerek hem sohbet etmek, hem de bir araya gelmek istedik. KARDER olarak birçok faaliyeti hep birlikte ortak hareketle gerçekleştiriyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98.Yılını Yeditepe Üniversitesi – İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleştireceklerini belirterek, tüm herkesi bu programa davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Çerkez, daha sonra gelen konuklarla yakından ilgilenerek, diğer çalışmalarla ilgili talepleri dinledi ve soruları yanıtlayarak, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.