Hoşgeldiniz  

Kadir Öğüt, Bakan Yıldırım’a Karabük’ün Yol Sorunlarını Sordu

admin | 13 Nisan 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

kadir_Gokmen_ogutCHP İstanbul Mv. Kadir Gökmen ÖĞÜT, Bakan Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak yanıtlanmak üzere TBMM Başkanlığı aracılığı ile soru bir soru önergesi verdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

CHP Mv. Kadir Gökmen ÖĞÜT, Bakan Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak yanıtlanmak üzere TBMM Başkanlığı aracılığı ile  Karabük’ün yol sounlarını içeren bir soru önergesi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak yanıtlanmak üzere, TBMM Başkanlığı aracılığı ile verdiği soru önergesinde, Karabük’teki çeşitli noktalarda yaşanan yol sorunlarına dikkat çekti.

Balıklar kayası bölgesi Kastamonu yolu ve Safranbolu-Karabük yolu üzerinde otobüs duraklarının cepsiz olmasının yarattığı tehlikeye de dikkat çeken CHP İstanbul Mv. Kadir Öğüt; aynı yol üzerindeki yaya geçişlerinin tehlikesini hatırlatıp, “Üst geçit için çalışma var mı?” diye sordu.

Öğüt; 6 aydır çalışmaları duran, D-100 Karabük Ankara karayolu üzerinde şehir girişindeki Öğlebeli Mahallesi mevkiindeki yol çalışmalarının tamamlanma zamanının Bakan Yıldırım tarafından açıklanmasını istedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.