Hoşgeldiniz  

Kadın Girişimine Örnek Mekan: ‘Nejlanın Yeri’ Açıldı

admin | 21 Haziran 2019 | Ataşehir, Ekonomi, Manşet, Üst Manşet A- A+

Kadın Girişimciliğin Ataşehir’deki örneklerinden hizmet “Nejlanın Yeri” iddialı olduğu mantı ve gözleme ile otantik lezzet arayan Küçükbakkalköy ve Ataşehirlilere hizmet verecek.

Küçükbakkalköy’e Yeni Bir Mekân: “Nejlanın Yeri” Açıldı

Küçükbakkalköy’ de Anadolunun mutfak kültüründen önemli örnekler olarak öne çıkan mantı ve gözleme çeşitlerini sunacak mekân olarak hizmet verecek olan ‘Nejlanın Yeri’ iddialı bir şekilde açılışını gerçekleştirdi.

Kadın Girişimciliğin bir örneği olarak hizmet verecek olan “Nejlanın Yeri” özellikle iddialı olduğu mantı ve gözleme konusunda rakip tanımadığını ve yemek yemeyi seven, damak tadına önem veren tüm dostları ve vatandaşları mekânında ağırlamaya hazır.

Mantı ve gözlemenin ön plana çıktığı ‘Nejlanın Yeri’ Mekânın sahibi olan Nejla Bakır bu konuda iddialı olduğunu belirterek; “Mantı ve Gözleme evi olarak damak tadını sevenlere hizmet veriyoruz. Burada mantı, gözleme, sarma, su böreği, tatlı çeşitleri, un helvası ve içli köfte sunacağımız tatlar arasında.  Bu konuda iddialıyım. Mekânımda damak tadını sevenleri ağırladığım gibi özel siparişlerde alıyoruz” diyerek Küçükbakkalköy’de ki mekânına tüm dostlarını ve lezzeti sevenlerin uğramasını ve bir kez sunacağımız ikramlarımı tatmalarını öneriyorum davetinde bulundu.

Seçim çalışması nedeniyle Ataşehir’e gelen CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Genel Merkez YDK üyesi Gülsüm Filorinalı, Antalya Muratpaşa belediye Meclis Üyesi Nuran Uğur, Gaziantep CHP İl Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Kargıner’in misafir olarak katıldıkları açılışa CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi,  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Orhan Çerkez ve Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Sevgi Uluğ, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Tuğba Dönmez, Kurtuluş Özaydın, ASİDAD üyeleri ile Nejla Bakır’ın arkadaşları, gönül dostları katıldı.

Açılış kurdelesini Battal İlgezdi ve protokol üyeleri keserek açılışın gerçekleşmesinden sonra konuklara ikramlar sunuldu.

Mantı ve gözleme sevenlere, Küçükbakkalköy Prestij Caddesi PTT sokağındaki “Nejlanın Yeri” mekânına uğramalarını öneriyoruz.

Kaynak: istabulumgazetesi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.