Hoşgeldiniz  

Kadıköy’de İcralık Kiracı Dehşeti

admin | 17 Ocak 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

kadikoyde_kiraci_dehsetiBirikmiş kira borçları nedeniyle icraya verdiği eski kiracısı tarafından Kadıköy’de, sokak ortasında tabancayla kurşunlanarak vurulan Menderes Yılmaz hayatını kaybetti.

Kendisini icraya veren eski dükkan sahibini sokak ortasında öldürdü.

Kadıköy’de, dükkan sahibi, birikmiş kira borçları nedeniyle icraya verdiği eski kiracısı tarafından sokak ortasında sırtından, tabancayla kurşunlanarak vuruldu.

Olay yerine ilk gelen polis ekibi tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen dükkan sahibi Menderes Yılmaz (38) yolda hayatını kaybetti. Saldırgan olaydan sonra yaya olarak kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Hızır Bey Caddesi 96 numara önünde saat 18.00’de meydana geldi. İddialara göre, Hızır Bey Caddesi üzerindeki Menderes Yılmaz’a ait dükkanı kiralayan Naci Ç. (41), burada motosiklet parçaları toptan satışı yapmaya başladı.

Yaklaşık bir yıl boyunca dükkanı işleten Naci Ç., işler umduğu gibi gitmeyince 4 ay önce dükkanı boşaltarak, Ümraniye’ye taşındı. Dükkan sahibi Menderes Yılmaz, Naci Ç.’den birikmiş kira borcunu istedi. Eski kiracısından olumsuz cevap alan Yılmaz, Naci Ç.’yi icraya verdi. İcra nedeniyle dükkan sahibi ile eski kiracısı arasında gerginlik çıktı. Menderes Yılmaz ile eski kiracısı Naci Ç., bugün telefonda konuşarak, aralarındaki gerginliği sona erdirmek amacıyla bir araya gelmek için sözleşti.

Akşam saatlerinde eski dükkanına giden Naci Ç., burada Menderes Yılmaz ile avukatıyla icra konusunda konuştu. Avukatla Naci Ç. konuşurken Menderes Yılmaz dışarı çıktı. Bir süre sonra sinirli bir şekilde dışarı çıkan Naci Ç., kapı önündeki Menderes Yılmaz’la tartışmaya başladı. Dükkan sahibi ile eski kiracısı cadde üzerinde tartışarak yürürken, Naci Ç., bir anda belindeki tabancayı çıkardı. Tabancayı görerek kaçmaya çalışan Menderes Yılmaz, kurşunlara hedef olmaktan kurtulamadı.

İcralık olduğu dükkan sahibi Menderes Yılmaz’ın arkasından 6 el ateş eden Naci Ç., daha sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı. Eski kiracısının kurşunlarına hedef olarak sırtından ağır şekilde yaralanan Menderes Yılmaz, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmak istendi. Yılmaz, yolda hayatını kaybetti.Polis olayla ilgili araştırmalarına devam ederken, Naci Ç.’nin yakalanması için çalışmalara başlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.