Hoşgeldiniz  

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği 2. Çavundur çalışma gezisi

admin | 29 Aralık 2012 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

istanbul_ilgaz_dernekler_birligi_2cavundur_termal_otel_calismaİstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu (ÇANDEF), İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği çalışma gezisi 21-22-23 Aralık 2012 de Kurşunlu Çavundur Termal Otel’de yapıldı.
Ilgaz STK’larının buluşmasına sahne olan geziye (ÇANDEF) İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu, İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği’ne bağlı 25 dernek, başkan ve temsilci düzeyinde katıldı.

Ilgaz’dan; Ilgaz kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye başkanı Cevdet Çetin, İl genel meclisi üyeleri Faruk Karabıyık ve Hasan Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar kooperatifi başkanı Saykal Saykal, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Vedat Savaş ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Horoz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Emre Topçu ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Sait Yılmaz ve bu partilerin yönetim kurulu üyeleri ile Belsöğüt Derneği Başkanı Mehmet Alhan katıldı.

Çankırı’dan Çankırı Ilgazlılar Derneği Başkanı Ekrem Soysal, Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Arif Çiyan ile Çankırı Milli Parklar Müdürü Hasan Kozan, Ankara’dan; Ankara Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Uğur Kulaksız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop’un açılış ve selamlama konuşmalarının ardından, geçen bir yıllık zamanda yapılanların anlatıldığı toplantının,  ilk oturumu yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı, yönetim kurulu üyesi Ersin Akharman’ın burslar hakkında yaptığı kapsamlı bilgilendirme konuşması ve Ilgaz’ın sorunlarının anlatıldığı konuşmalarla sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.