Hoşgeldiniz  

İl Özel İdaresi eğitime desteğini sürdürüyor

admin | 15 Ekim 2012 | Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Sultanbeyli Endüstri Meslek Lisesi içerisindeki, Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, İstanbul İl Özel İdaresi`nce tahsis edilen yeni binasına taşındı.

İl Özel İdaresi eğitime desteğini sürdürüyor

Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, İl Özel İdaresi`nin tahsis etmiş olduğu yeni binasına taşındı.
Aslı Bucak imzalı İstanbulajansı’ın haberi; Sultanbeyli Endüstri Meslek Lisesi içerisinde, kendisine ayrılan tek katta eğitim hizmetini sürdüren Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, İstanbul İl Özel İdaresi`nin kendilerine tahsis ettiği yeni binasına taşındı.

Daha önce, aynı ilçenin başka bir okulunun çatısı altında eğitim vermekte olan Lise`nin, Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve İl Özel İdaresi`ne ilettiği talepler sonucu, İl Özel İdaresi Lise için yeni bir bina tahsis etti.

Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi`nin yeni yerleşkeleri ile ilgili, okulun Müdür Yardımcısı Cahit Söylemez ile görüştük.

Müdür Yardımcısı Söylemez, “Daha önce başka bir okulun çatısı altında, zor şartlarda eğitim vermekte idik. Çok sayıda öğrencimizi tek bir kata ve 6 sınıfa sığdırmak zorunda kalıyorduk.” diyerek eski eğitim şartlarının zorluklarından bahsetti.

Yeni binalarında 280 öğrencinin 29 derslikte öğrenim görebildiğini ifade eden Söylemez, okuldaki eğitim kalitesinin de buna bağlı olarak arttığı bilgisini verdi.

Yoğun çabaları dolayısıyla İstanbul Valiliği ve İl Özel İdaresi`ne tüm öğretmenler ve öğrenciler adına teşekkür eden Müdür Yardımcısı Cahit Söylemez, eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yatırım demek olduğunu sözlerine ekledi.

Okulun yeni hizmet binası için geçtiğimiz hafta yapılan açılış törenine, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin`in yanı sıra veli, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.