Hoşgeldiniz  

İBB’de Onaylanan Mustafa Kemal ve Aşık Veysel İmar Planı Detayı

admin | 13 Şubat 2020 | Ataşehir, Emlak, Genel, Gündem, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Üst Manşet A- A+

İBB Meclisi, Ataşehir’in, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerine ait 1/5000 Nazım İmar Planı (NİP) İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu görüşerek onayladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi gündemindeki Ataşehir’in, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerine ait 1/5000 ölçe nazım imar planları (NİP) İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu görüşülerek kabul edildi.

İBB Meclisi gündeminde görüşülerek kabul edilen Ataşehir’in, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerine ait 1/5000 NİP (nazım imar planları) kademeli emsal (E) en çok 2.0 ve en çok 12 kat (K) plan notu ile kabul edildi.

Çevresindeki planların dikkate alınarak yeniden değerlendirilerek meclisin onayına sunulduğu vurgulanan  Ataşehir’in, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerine ait 1/5000 NİP (nazım imar planları) önceki notlarda 2.5.2 maddede E(Emsal): 1.50, Y(yükseklik) Ençok; 8 K(kat) olan ibaresinin; E(Emsal): 1.75, Y(yükseklik) Ençok; 10 K(kat), 2.53.maddedeki E(Emsal): 1.75, Y(yükseklik) Ençok; 10 K(kat) ibaresinin ise E(Emsal): 2.00, Y(yükseklik) Ençok; 12 K(kat) olarak değiştirilerek düzenlenen komisyon raporu oylanarak kabul edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.