Hoşgeldiniz  

HURŞİT YILDIRIM ‘SEÇİLİRSEM TEK BAŞIMIZA İKTİDARIZ’

admin | 30 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

ak_hursit_onderDemokrat Parti (DP) Ataşehir eski İlçe Başkanı Önder Kavalcı’nı organizasyonunu yaptığı Ak Parti Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım’a destek programı Keyfi Ziyafet’te gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Önder Kavalcı’nı Keyfi Ziyafet’te düzenlediği destek programında konuşan Hurşit Yıldırım,  seçilirse partisinin de tek başına iktidar olacağını, seçilemese de partisinin bir neferi olarak mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ise seçmenin kendilerine 7 Haziran’da verdiği mesajı alarak gerekli düzenlemelerin yapıldığını 1 Kasım seçilerinin kendilerine bu fırsatı verdiğini belirterek; namazın kazası olduğu gibi seçimin de kazası olduğunun görüldüğünü kaydetti.

IMG_0041

Şerifali Mahallesi’ndeki ‘Keyfi Ziyafet Restorant’da düzenlenen Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av.Hurşit Yıldırım’a destek programına; DP eski İl Başkanı ve MYK üyesi Erkan Hacısalihoğlu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ataşehir SKM Başkanı Sinan Ayrancı, DP Kadıköy eski meclis üyesi Faruk Tever, DP Şişli eski İlçe ve belediye Başkan adayı Salih Kuyan, DP eski İl Kadın Kolları başkanı Zeren Tümerkan, DP Ataşehir İlçe Başkanı Metin Çimen, DP Anadolu yakası eski ilçe yöneticileri, Ensar Vakfı Başkanı ve Ataşehir Belediye meclis üyesi Mükayil Bektaş, ilçe başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti eski Mv. ve belediye başkan adaylarından Osman Arıkan, Muhterem Memiş, Fatih Togay, ile Ataşehir ve Ümraniyeli iş adamları katıldı.

IMG_0019

HURŞİT YILDIRIM’A BAŞARILAR DİLİYORUM

Ev sahipliğini yapan Önder Kavalcı açılışta yaptığı konuşmada; “Bu akşam, 20 yıllık dostum, AK Parti milletvekili adayı Av. Hurşit Yıldırım’a destek için bir araya geldik. Beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Av. Hurşit Yıldırım gibi değerli bir siyasetçiyi ve dostu tanımak benim için onurdur. Sonradan yolarımızın birleştiği, farklı siyasi partilerin ilçe başkanları olarak görev yaparken, birlikte siyaset yapma fırsatı da bulduğum değerli dostum Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Av. Hurşit Yıldırım’a çıktığı bu yolda başarılar diliyor, yolu açık olsun diyorum” dedi.

Siyasi geçmişi konusunda bilgi veren, çeşitli kademelerdeki görevlerinden sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine geldiği ve bu görevi 4 yıl yürüttüğünün altını çizen Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım, İlçe Başkanlığı görevi sırasında 30 Mart yerel seçimlerinde partisinden Kadıköy Belediye Başkanlığı ve 7 Haziran’da Milletvekili adaylıklarının olduğunu kaydetti.

IMG_0036

SEÇİLİRSEM TEK BAŞIMIZA İKTİDAR OLACAĞIZ

7 Haziran’da çok az bir farkla 14. Sırayı kaybettiklerini kaydeden 1 Kasım’da yapılacak seçimde 15. Sıra Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım, seçilirse partisinin de tek başına iktidar olacağını, seçilemese de partisinin bir neferi olarak mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

TÜRKİYE’NİN KADERİ ASRIN SEÇİMİNE BAĞLI

Kendisine destek verenlerine dostlarından da oy istemelerini isteyen Yıldırım, asrın seçimi olarak nitelediği ve çok önemli olduğunu vurguladığı 1 Kasım seçimi için; “Her seçim önemlidir, ancak bu seçim asrın seçimi. Türkiye’nin kaderi bu seçime bağlı” dedi.

IMG_0045

DEVLET BAHÇELİ “HEMEN SEÇİM, KOALİSYON İSTEMİYORUM” DEDİ

Ak Partiyi iktidardan indirmek için her türlü oyunun oynandığını iddia eden Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım, 1 Kasım seçimleri sonrasında kurmaylarını toplamadan açıklama yapan Devlet Bahçeli’nin seçim isteği ile koalisyon çalışmalarının daha başından önünün kesildiğinin altını çizerek: “Hemen seçim, Koalisyon istemiyorum” dediğine işaret etti.

BAHÇELİ MHP’Yİ MİLLİYETÇİ “HAYIR” PARTİSİ’NE ÇEVİRDİ

“13 yıllık süreci yok sayacağız” diyen CHP ile koalisyon yapmalarının mümkün olamayacağını ifade eden Hurşit Yıldırım geçici hükümet kurma isteklerine hayır diyen Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Milliyetçi “Hayır” Partisi’ne çevirdiğini kaydetti.

TUĞRUL TÜRKEŞ OYUNU BOZDU

MHP ve Devlet Bahçeli’nin oyununu Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’in bozduğunu iddia eden Yıldırım, koalisyon hükümet yerine seçim hükümeti ile geçen 3 aylık zamanda ülkenin milyonlarca lira ekonomik kayba uğradığını kaydetti.

KENDİ POLİTİKASINI OLUŞTURAN TÜRKİYE RAHATSIZ ETTİ

Türkiye’nin ilk defa kendi kişiliği, iradesi ve öz sermayesi ile kendi politikasını oluşturduğunu, dış politika ile bölgedeki gücünün egemen ülkeler tarafından fark edildiği iddia eden Ak Parti Milletvekili Adayı Hurşit Yıldırım, bu durumun etraftaki ülkeleri rahatsız ettiğini kaydetti.

Güçlenmesinde rahatsız olanların Türkiye’yi zayıflatmak istediklerini bu amaçla da Menderes’e yapılanların Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak istendiğini, yıpratmak için ise diktatör dediklerini söyledi.

IMG_0108

7 HAZİRAN’DA VATANDAŞIN MESAJINI ALDIK

Sağ salim gelinen seçimin son iki güne anketlerde kesinlikle önde gidildiğinin iddia edildiği 7 Haziran seçimlerinin partilerine vatandaş tarafından verilen ikaz mesajı olarak nitelendiğinin altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, 7 Haziran’da vatandaş tarafından verilen mesajı alarak, gerekli düzenlemeleri yaptıklarını, 1 Kasım seçimlerinde seçmenin karşısına bu şekilde çıkacaklarını söyledi.

Gezi olaylarının, ekonominin zirve yaptığı; Kanal İstanbul, 3 Köprü ve 3. Havaalanı projelerinin açıklandığı; Marmaray projesinin gerçekleştirildiği bir dönemde yapıldığını kaydeden Naim Yağcı, gezi olayları ile bu projelerin durdurulmasının amaçladığını, bu nedenle bu seçimin “Asrın Seçimi” olarak nitelenen bu seçimde eşiğin aşılması gerektiğini kaydetti.

IMG_0116

BAŞKANLIK SİSTEMİNİN YARALI VE GEREKLİ

Parlamenter sistemlerde koalisyona yakalanıldığının ifade edildiği toplantıda, Başkanlık sisteminin yaralı ve gerekli olduğu, bütün düşmanların aynı yeri işaret etmesi durumunda o yolun doğru yol olduğu savunuldu.

NAMAZIN KAZASI GİBİ, SEÇİMİN DE KAZASI OLDU

Gençlerden oy alamadıklarını vurgulayan Naim Yağcı, gençlerin geçmişte yaşanan sıkıntıları bilmediğini kendilerinin de o günleri anlatamadıklarını o nedenle 7 Haziran seçiminde tek başlarına iktidara gelemediklerini belirterek; namazın kazası olduğu gibi seçimin de kazası olduğunu kaydetti.

7 HAZİRAN SEÇİMİNİDE BEKLENEN OLMADI

Türkiye’nin en önemli seçiminin 7 Haziran seçimini olduğunu vurgulayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı istikrarsızlaştırılmak istenen Türkiye’de seçimden sonra beklenenin olmadığı ancak ülkenin bu dönemde önemli bir fırsatı kaçırdığını durumun ancak Ak parti için rahmet olduğunu kaydetti.

IMG_0100

AK PARTİ’YE TOPLUNDAN UZAKLAŞTIĞI UYARISI

Yağcı, 7 Haziran seçimi toplumun talepleri ve ihtiyacı doğrultusunda kurulan Ak Parti’nin toplundan uzaklaştığı uyarısı üzerine kurmaylar tarafından gerekli düzenlemeler yapıldığını, 7 Haziran’da seçmenlerin kedilerine eksikliklerini gösterdiğini bu doğrultuda kendilerinin de düzenlemeler yaptıklarını ifade etti.

TOPLUM, ÜLKEYE İHANET EDENLERİ GÖRDÜ

Toplum, yaşanan terör olayları ile ülkeye ihanet edenleri gördüğünü iddia eden Yağcı, Ak Parti’ye ve ülkeye oyun oynamak isteyenleri oynadıkları oyunlarının altında kaldıklarını, muhalefetin zihniyetinin ne olursa olsun kendilerini iktidardan indirmek olduğunu söyledi.

IMG_0083IMG_0099

 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.