Hoşgeldiniz  

Hasan Leyli Ortaokulu’nda Geleceklerini Kodlayacaklar

admin | 22 Mart 2019 | Ataşehir, Eğitim, Manşet, Teknoloji, Üst Manşet A- A+

Hasan Leyli Ortaokulu’nda Robotik Kodlama Atölyesi Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Okul Müdürleri ve bağışçıların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hasan Leyli Ortaokulu’nda Robotik Kodlama Sınıfı açılış törenine Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Okul Müdürleri, Bağışçılar ve veliler ile öğrenciler katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Batumoğlu; “Bugün uzun uğraşılarımızın sonucu gördüğümüz, büyük emeklerle hazırladığımız Robotik Kodlama Atölyemizin açılışı için buradayız. Okulumuzda robotik kodlama atölyemiz eksikti. Yaklaşık 6 ay boyunca robotik kodlama sınıfımızın açılması için gayret gösterdik ve bugün açılmasını sağlıyoruz. Bilim ve çağı yakalamak adına bizlere ışık tutacağına inandığımız bu atölyemizin okulumuza kazandırılmasında bizlere katkılarını esirgemeyen başta bizlere katkı sunan öğretmenlerimiz Mustafa Erirli, Halime Aydın, Tasarımda büyük emeği olan Davut Akpınar’a Sait Cordan Ortaokulu Müdürlüğüne, Bilgin Eğitim Kurumu ve Doğru Cevap Eğitim Kurumlarına ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’da robotik kodlamanın günümüzde çok önemli olduğunu, özellikle öğrencilerin kendi hayallerindeki yazılım, robot ve projelerini hayata geçirmesinde çok etkili olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve Okul Müdürü İbrahim Batumoğlu ile beraberindekiler Robotik Kodlama Sınıfının açılış kurdelesini kestiler. Açılışın ardından öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Bilican ve beraberindekiler robotik kodlama eğitimi alan öğrencilere projeleri ile ilgili amaçlarını ve hedeflerini sordular.

Öğrencilerin projeleriyle ilgili verdiği cevaplar büyük takdir toplarken açılış toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.