Hoşgeldiniz  

Hakkı Altınkaynak’tan Yenisahra’ya ziyaret

admin | 01 Ağustos 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

chp_hakki_seref_yenisahra_ziyaret (1)Her fırsatta partisinin görüşlerini vatandaşlara anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Yenisahra Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yenisahra Mahallesi’ni ziyaret eden Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, aralarında Yenisahra Mahallesi eski Muhtarı Şeref Uzun’un da bulunduğu bir grup Yenisahra sakini ile mahallenin sorunları ve çözümleri ile ilgili görüş alışverişi yaparak sohbet etti.

chp_hakki_seref_yenisahra_ziyaret (3)

Her fırsatta Ataşehirlilerle bir araya gelmeyi, vatandaşa hizmet ederek gönlünü aldığı Ataşehirlilerden partisine yeni üyeler kazandırmak için çalıştığını söyleyen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, görevde olduğu 3,5 yıllık süre zarfında CHP Ataşehir İlçe Örgütünün üye sayısını İstanbul’daki ilçelerin arasında ön sıralara taşıdıklarını söyledi.

Her kesimden ve bölgeden vatandaşları partilerinde görmek istediklerini vurgulayan Hakkı Altınkaynak bu genişleme politikalarını Genel Başkanları Kemal Kılıçdarğolu’nun belirlediğini söyledi.

chp_hakki_seref_yenisahra_ziyaret (3)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.