Hoşgeldiniz  

HAKKI ALTINKAYNAK ‘TERÖRÜ NEFRETLE KINIYORUZ’

admin | 12 Aralık 2016 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

chp_teror_aciklama-0Önceki gün Beşiktaş’ta yaşanan ve 44 can alan bombalı saldırı CHP Ataşehir İlçe Örgütü adına Başkan Hakkı Altınkaynak tarafından yapılan basın açıklaması ile lanetlenip kınandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülkemizin, içten ve dıştan beslenen terör nedeniyle uzun bir süredir bitmeyen bir yas ve ıstırap  sürecinden geçtiğini kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, örgütü adına yaptığı basın açıklamasında, “Hepimizin başı sağ olsun. Her gün içimizi burkan haber almanın acısını artık yaşamak istemiyoruz” dedi.

“YAPANLARI VE YAPTIRANLARI NEFRETLE KINADIK”

Son 1,5 yılda 17 toplu terör olayında 380’den fazla yurttaşımızın şehit verildiğinin altını çizen Hakkı Altınkaynak önceki gün Beşiktaş’ta gerçekleşen ve 38 şehit verdiğimiz bombalı terör saldırısı ile ilgili CHP Ataşehir İlçe Örgütü adına Ataşehir Prestij Caddesi’nde yaptığı basın açıklamasında, ülkenin insanları olarak bu zulmü kabul edemeyeceklerini kaydederek; “Bu acımasız ve ilkel zihniyetlere ulus olarak; hangi farklı düşüncede olursak olalım, ülkemizin birliği, dirliği ve bekası için birlikte büyük bir güçle ve güçlü bir duruşla dur demek zorundayız. Yeter artık! Evlatlarımızı bu zalim ve ilkel zihniyetlerin pis emellerine kurban vermeyiz. 15 Temmuz’da ihanet içinde olanların yaptıklarını ibretle gördük. 2 gün önce polislerimize doğrudan yönelen ve 44 canımıza kıyan, yüzlerce insanımızı da yaralayan vahşi terörü, dün İstanbul İl Başkanımızın başkanlığında; milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve halkımızla birlikte olayın olduğu yere giderek, olayı yapanları ve yaptıranları nefretle kınadık” şeklinde konuştu.

LANET TERÖRÜ BİR KEZ DAHA NEFRETLE KINIYORUZ

Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, aralarında Ali Haydar Güneş ile Süleyman Karadağ’ın olduğu meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz kaçmaz ve yönetimi, partililer ve vatandaşların katıldığı, Beşiktaş’taki bombalı terör saldırısında can veren şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladığı, şiddet ve terörün lanetlenerek kınandığı basın açıklamasını şöyle sürdürdü:

Bu gün de Ataşehir’de örgütümüz ve halkımızla birlikte, bu lanet terörü bir kez daha nefretle kınıyoruz. Değerli arkadaşlarım; bizim sorumluluklarız sadece kendimizle, ailelerimizle, mensubu olduğumuz kurumlarla sınırlı değil. En büyük sorumluluğumuz; ülkemizin birliği, dirliği ve bekası, cumhuriyetimiz ve demokrasimizi güçlendirip korumaktır. Üstünde onurla, özgürce yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetimizi her türlü iç ve dış belalara, fitnelere, ihanetlere karşı onurumuz ve namusumuz gibi koruma sorumluluğumuz vardır.

HEP BİRLİKTE ÜLKEMİZE, CUMHURİYETİMİZE VE DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Hep birlikte; farklılıklarımızla, duyarlılıklarımızla, bilgilerimizle, birikimlerimizle ortak amaç olan; ülkemize, cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkalım. Her türlü terör, ihanet, fitne kimden gelirse gelsin karşısında bizi bulacaktır. Cumhuriyet Halk partililer olarak bunda kararlıyız. Ülkemiz demokrasimiz ve yaşam hakkımız için her türlü mücadeleden asla geri durmayacağımızı herkesin bilmesi lazım.

Bu duygularla, bütün şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum ülkemizin başı sağ olsun.    

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.