Hoşgeldiniz  

HADİSE’DEN ATAŞEHİR’DE FESTİVALDE MUHTEŞEM KONSER

admin | 25 Eylül 2017 | Ataşehir Belediyesi, Kültür & Sanat, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Kardeş Kültürlerin Festivali’nde Hadise ve Mümin Sarıkaya sahne aldı. On binlerce Ataşehirli Hadise’yle şarkı söyledi.

Mevlana Mahallesi’nde gerçekleşen konserlere on binlerce Ataşehirli müziksever akın etti.

7 mahallede 14 sanatçıyı müzikseverlerle buluşturan Festival dördüncü gecesinde de Ataşehirlilere müzik ziyafeti verdi.

Sahneye ilk olarak çıkan Mümin Sarıkaya söylediği şarkılarla hem duygusal anlar yaşattı hem de hareketli şarkılarıyla konseri dinleyenleri oynattı. Sahneden aşağıya inerek hayranlarının yanına gelen Mümin Sarıkaya, onlarla birlikte şarkılarını söyledi.

Ardından sahne alan Hadise ise Ataşehir’i sesi ve danslarıyla salladı. On binlerce hayranıyla buluşan Hadise, en sevilen şarkılarını söyledi. Kırmızı kıyafeti ile dikkat çeken Hadise, sevenlerine unutmayacakları bir konser yaşattı.

Alanı dolduran müzikseverlere bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Altıncısını düzenlediğimiz festivalimiz, Ataşehir için bir değişim ve dönüşüme sebep oldu. Biz göreve geldiğimizde Ataşehir’in mahalleleri arasında büyük farklılıklar vardı. Biz insanlar arasında fark gözetmedik, hepsi bizim insanımız dedik, aynı hizmeti sunduk” dedi.

Festivalde şu ana kadar Sıla, Koray Avcı, Ayla Çelik, Ziynet Sali, İlyas Yalçıntaş, Hadise ve Mümin Sarıkaya sahne aldı.

Festival 4 Ekim Çarşamba günü Niyazi Koyuncu ve Selda Bağcan konserleri, 7 Ekim Cumartesi günü Nurettin Bay ve Göksel konserleri, 8 Ekim Pazar günü de Ferhat Tunç, İlkay Akkaya ve Onur Akın konserleriyle devam edecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.