Hoşgeldiniz  

Habire Yahşi’liler ‘Kep Attı’

admin | 05 Haziran 2015 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

Atasehir_habire_yahsi_kep_attiAtaşehir Habire Yahşi Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun da katıldığı 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı mezuniyet töreninde ‘Kep Attı’.

Recep Kenan/itvhaber.com

Müdürlüğünü İsa Boylu’nun yaptığı Habire Yahşi Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Şube Müdürü Cemalettin Saydam, Eğitime Destek Derneği Başkanı İbrahim Dağ, okul müdürleri, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı.

“Yaratılanı Yaratandan Ötürü Sevin”

Habire Yahşi Anadolu Lisesi 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ni başlatan İsa Boylu açılış konuşmasında; “Öğrencilerimizi çok sevdik. Kendi kardeşimiz, evladımız gibi gördük. Bizler bu gün çok mutluyuz. Ancak bu öğrencilerimizi bir daha göremeyeceğiz. Bunun burukluğu içerisindeyiz” dedi.

Konuşmasının son bölümünü öğrencilere ayıran İsa Boylu; “Bundan sonraki hayatınızda; kişilik erozyonuna uğramadan, kendinizden taviz vermeden, insani değerlerinin üzerinde bir hayat yaşarsınız. Bir biriniz sevin. İnsanları sevin. Kısaca; yaratılanı yaratandan ötürü sevin. Burada almış olduğunuz eğitimle Habire Yahşi’li olmanın haklı gururuyla, hayatın her safhasında başarılı olacağınıza inancım tam” diye konuştu.

“Millete, Ülkemize Hizmet Eğitimden Geçiyor”

Mezuniyetlerinin hayırlı, yollarının açık olması dileği ile Habire Yahşi Anadolu Lisesi 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu; “Sanırım son kararlar verilmiştir. Hangi üniversite, hangi bölüme girmek istiyorlar beli olmuştur. Temennim tercihlerinizde seveceğiniz, kendi kabiliyetleriniz doğrultusunda okullara girebilmenizdir. Kendinize güvenmelisiniz. Habire Yahşi kendisini ispatlamış bir okulumuz. Daha önce mezun olan yüzlerce öğrencimiz Türkiye’nin çeşitli güzide üniversitelerinde tahsillerini sürdürüyorlar. Bu millete, ülkemize hizmet eğitimden geçiyor. Bu öğrencilerimiz de öğretimlerini tamamlayarak hayatın ileriki dönemlerinde önemli görevler alacaklarına inanıyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

2014-2015 Eğitim – Öğretim yılını okul birincisi olarak tamamlayan 12 A sınıfı öğrencisi Tuğçe Gerçek okul kütüğüne ismini çaktı. Okul flaması da yapılan törenle devir teslim edildi.

Okul üçüncüsü Gözde Ergin’e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Saydam, 2. Cemre Seven’e  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve 2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı Habire Yahşi Anadolu Lisesi okul birincisi Tuğçe Gerçek’e Zafer Karamehmetoğlu tarafından plaket verildi.

Öğrencilerin diplomalarını alması sonrasında toplu olarak keplerini atarak mezuniyetlerini kutladığı Habire Yahşi Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, öğrencilerin eğlencesi ile devam etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.