Hoşgeldiniz  

Gül Mutlu’dan duygu dolu anlar

admin | 12 Mart 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Gul MutluAvcılar Kaymakamlığı tarafından yürütülen Engelliler Eğitim, Kültür, Spor ve Sanat Merkezi Projesi birinci yılında büyük bir gösteri düzenledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun onurlandırdığı engelliler sahne gösterisine pek çok İlçe Kaymakamı ve eşleri, İstanbul İl Protokolü’nün temsilcileri ve eşleri, İstanbul da faaliyet gösteren Vakıf Başkanları, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Protokolü teşrif etti.

Program Avcılar Kaymakamlığı bünyesinde atılan küçük bir adımın doğurduğu büyük sonuçları ortaya koyuyordu. Evlerinde yalnızlığa terk edilmiş olan engelliler, yeniden hayata gülerek baktılar. Evlerinden çıkıp sosyal yaşam alanında layık oldukları yere yerleştiler. Başta İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu olmak üzere programı izleyen tüm davetlilere duygu yoğunluğu yaşattılar.

Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, engelliler projesini ve hayata geçirilen diğer projeleri tanıttı. Hedeflenen yeni projeleri anlattı ve konuşmalarının sonunda sahneye Gül Mutlu’yu davet ederek engelli kursiyerlerin el emekleri ile gerçekleştirmiş oldukları ahşap yakma tabloları günün anısına kendilerine sundu.

Gül Mutlu; “İki teşekkürü şu an kendime borç biliyorum. Birincisi Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer’e böylesi bir projeyi hayata geçirdiği için, ikincisi de siz sevgili öğrenci velilerine, böylesi bir projede yer aldığınız için. Programın her saniyesini keyifle izledim. Her sahne beni biraz daha yüreklendirdi. Biraz daha gururlandırdı. Yeter ki imkân verelim. İşte eser ortada hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.